- Член од
- 1 јуни 2011
- Мислења
- 25.925
- Поени од реакции
- 41.901
Те молам не пишувај пофални зборови, оти ќе ни тргне на лошо.
Колку само убаво би било Јуве, Интер и Милан во борба за Скудето... Со звезди, со големи дерби текми... Мераци...Svaka cast za milan, 25 gola imaat dadeno post korona, dodeka pred korona imaa samo 28... golem napredok, da gledame vaka i naredna sezona pa posle dolgo vreme da se vklucat vo trkata za titulata
Нема да се случи.Колку само убаво би било Јуве, Интер и Милан во борба за Скудето... Со звезди, со големи дерби текми... Мераци...
Имаше контакт, солоден контакт за фаул...Иста ситуација со голов на Рома се деси и на Јувентус - Аталанта, со голот на Запата, кога му беше на сличен(ако не и ист) начин одземена топката.
Двете ситуации беа, а не добија фаул. На денешнава, па и главниот глеаше и не свирна.
Контакт имаше, ама Лаутаро толку ја пренагласи што почна душа да испушта, некогаш многу глума не е на арноИмаше контакт, солоден контакт за фаул...
Ама ако, вака поинтересна ќе биде утакмицата...
Ловрен глуп.Колку треба да си глуп, за да направиш ваков глуп пенал??
пиши 3 бода уште одма коа ќе играат против Интер.. Си го имаат на ти го дај ми го..Прегледај го приврзокот 259621
Прегледај го приврзокот 259622
По МОЕ јас не би кажал сеуште ЧАО за Лече, мислам оти имат горе-долу полесен распоред и нејкам веке оваа Џенова да ја гледам, секоја година се тегли како полжав од исписница, ја со цела радост сакам да ги снема оваа година, мизерии.
Пс. Секоја чест за Пандев, не мислам ништо лично.