Serie A 2019/2020

• Креатор на темата Креатор на темата Splendora
  • Време на започнување Време на започнување

Шампион?

• Вкупно гласачи
    122
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Кога она беше пенал против Милан тогаш и овој вториот е чист пенал.

Првиот не го видов од работа бегав на тел онака во коцки.

Дај Боже, само нека тепаат како знаат и умеат. Е тогаш ќе ставам 18 милиони евра на Сити, има од фудбал да ги одучат слепциве.
Позајми ми еден, и јас да ставам, да има лепче и за мене

Кога она беше пенал против Милан тогаш и овој вториот е чист пенал.

Првиот не го видов од работа бегав на тел онака во коцки.

Првиот никој не го виде не си само ти.

По правилото секој допир со топка во шеснаесет е пенал, прав е педерот што досуди на двапати. Боде очи што екстази доживуваше и во двата случаи :D, едвај чекаше да свирне. А овде на форум повеќе е ради тоа што Аталанта изигра текма за 5+, а овие на бафтана добија два пенали!

Го нема монднонико вар експертот да објасни како секоја игра со рака во 16тник не е пенал...

Sent from my SM-G975U using Tapatalk

Gasperini: "Penalties? This is the rule, there is a 100% penalty but this rule makes no sense and it only exists in Italy. But nothing to say, this time it's against us, sometimes it is in our favor. Finally, these are the rules." ⚫️⚪️

Го нема монднонико вар експертот да објасни како секоја игра со рака во 16тник не е пенал...

Оти вака не пишеше прошлата недела за пеналот за Милан?
Автоматски споено мислење:

Gasperini: "Penalties? This is the rule, there is a 100% penalty but this rule makes no sense and it only exists in Italy. But nothing to say, this time it's against us, sometimes it is in our favor. Finally, these are the rules." ⚫⚪
Ама Гасперини е Јувенташ, бивши тренер на младинци плус. Тој ја има договорено утакмицата. Платен е да не збора контра.

Ама Гасперини е Јувенташ, бивши тренер на младинци плус. Тој ја има договорено утакмицата. Платен е да не збора контра.

Pa toa bese gol sansa ne pa koga Higuain ja vrakja nazad na 20 metri i slucajno vo raka go udira..da nafrlase bar ili nekoja akcija za gol da bese ajde ne pa ovaka..igrava pa ocaj edino Bentancur ima ogromen napredok vo igrata

Дај Боже, само нека тепаат како знаат и умеат. Е тогаш ќе ставам 18 милиони евра на Сити, има од фудбал да ги одучат слепциве.

Еве ти боље сигурица, Интер - Торино 1 у 2,слободно ставај се што имаш:icon_mrgr:

Затоа што не ја ни гледав утакмицата.
Ако не било пенал,ќе сум прокоментирал.
Сеа ради Аталанта ја гледав и ова што го видов е жално за дечките,сакал ти тоа го признал или не.

Само нека ти текне колку го правдавте делигт за многу поочиглендни игри со рака во 16тник.

Ова денес беше брука над бруките.

Pa toa bese gol sansa ne pa koga Higuain ja vrakja nazad na 20 metri i slucajno vo raka go udira..da nafrlase bar ili nekoja akcija za gol da bese ajde ne pa ovaka..igrava pa ocaj edino Bentancur ima ogromen napredok vo igrata
За играта не збораме, не е очај туку дно дна. Море не, го дупнавме дното на подното на дното.

Пеналот си е чист и тоа е тоа. Имаше игра со рака и влијаеше на движењето на топката.

Иначе Бентанкур е ѕверче. Барса година цела го бараше, арно што не го дадоа :)

Затоа што не ја ни гледав утакмицата.
Ако не било пенал,ќе сум прокоментирал.
Сеа ради Аталанта ја гледав и ова што го видов е жално за дечките,сакал ти тоа го признал или не.

Само нека ти текне колку го правдавте делигт за многу поочиглендни игри со рака во 16тник.

Ова денес беше брука над бруките.

Гледај ја па ќе коментираме :) др нема што да дополнам.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom