Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Значи според тебе кога веќе не го свирнале офсајдот во реално време, требало да го остават голот да важи?
ВАР баравте, а сега ја критикувате неговата (правилна) примена. Кој ќе ве разбере.
Реалноста е дека се постави ВАР, ама судиите уште си судат за Јуве, барем онаму кај што му е најпотребна судиска помош на Јуве. Пак уште продаваш некакви пуфки овде како ние демек Интерашиве сме кажвале дека имаме најак тим и да не беше судиската помош на Јуве, ќе сме биле шампиони, не бе друже, Интер и да ја има таа судиска помош и ветар во грб кога ви е најпотребно, џабе, кога имаме по 3-4 инвалиди во прв состав години наназад.Па можеби мислеле дека со воведувањето на ВАР некако ќе ја сопрат доминацијата на Јувентус и нели според нив очигледната помош што ја даваат судиите на Јуве.
Али реалноста е дека и со ВАР, и без ВАР Јуве стандардно си прави по 10-15 шанси на секоја утакмица, и без разлика што ако му поништат некој гол, големи се шансите пак да дојдат до погодок.
Интер од друга страна (како пример ги земам, дека Интерашиве најмногу се жалат) едвај знае да сврзе 2 акции, и кога ќе дадат конечно гол, ако им го поништат со ВАР одлука, одма почнуваат со цмиздрење.
Има грешки во ВАР, секој тим бил оштетен од таа технологија, некој повеќе-некој помалку, али глупо е сега тимот да ти е сакат и едвај да има некаква игра, а ти да се жалиш на ВАРот, Јувентус, судиите, ФИГЦ, Господ и Кришна.
Лацио се вратио!
Ромахахахахаха![]()
За мене ќе кажам дека тотално не си у право, така ти се чини зошто вие не не' зезате, и нема кој да се јави дали е тука или не. Јас сум нонстоп тука, ама не ќе се зезам самаЛацио се врато, па и вие се вративте, инаку кога Лацио го нема и вас ве нема, јас преку 10 години сум на форум и сум приметил, секогаш е така, а често го снемува и Лацио и вас![]()
За мене ќе кажам дека тотално не си у право, така ти се чини зошто вие не не' зезате, и нема кој да се јави дали е тука или не. Јас сум нонстоп тука, ама не ќе се зезам сама
Многу лош старт имавме, ама со оглед на тоа што игравме со шампионот и вицешампионот, не беше толку разочарувачки. Мене пострашна ми беше играта во следните две утакмици, никаква поврзаност и едвај по еден гол.. за разлика од денес, кога конечно се појави минатогодишниот Лацио. Затоа и дури сега искоментирав, иако ова ни е трета победа по ред, четврта ако ја броиме ЛЕ.
И слободно зезај ко ќе се брукаме бе комшо, ќе видиш дали сум тука или не![]()
Јас колку што знам, активни лацијали сме само јас и @Padroni di Roma, и го немам тој впечаток, напротив тука сме, ама сме малубројнипа ја сум пробувал така, ама тогаш живи ве нема, затоа зборам јас од искуство, можеби не ти, ама другите 2-3ца![]()
Остај го @Boom Shaka Lakka блада после гостувањето кај БолоњаЈас колку што знам, активни лацијали сме само јас и @Padroni di Roma, и го немам тој впечаток, напротив тука сме, ама сме малубројни. Смерт не е толку активен, а други нема, барем не јавно, по некој симпатизер од другите лиги. Ете види и во фан клуб, нема членови, со падрони чат пат по ПП ќе зборнеме и тоа е... Како и да е, сеа таман ќе се испробаме у дерби Della Capitale.
мислиш Кики...[DOUBLEPOST=1537768986][/DOUBLEPOST]Роки почна да ја тероризира лигата. Бернандески прераснува во страшен играч.
и @J.Bourne* е тежок лацијал, али не коментира многу многуЈас колку што знам, активни лацијали сме само јас и @Padroni di Roma, и го немам тој впечаток, напротив тука сме, ама сме малубројни. Смерт не е толку активен, а други нема, барем не јавно, по некој симпатизер од другите лиги. Ете види и во фан клуб, нема членови, со падрони чат пат по ПП ќе зборнеме и тоа е... Како и да е, сеа таман ќе се испробаме у дерби Della Capitale.
Така е магистремислиш Кики...[DOUBLEPOST=1537768986][/DOUBLEPOST]
и @J.Bourne* е тежок лацијал, али не коментира многу многу![]()