Serie A 2018/2019

• Креатор на темата Креатор на темата Mondonico
  • Време на започнување Време на започнување

Дали Скудетото ќе остане во рацете на Јувентус?

• Да

Гласови: 82 50,3%
  • Не

Гласови: 32 19,6%
  • Интер

Гласови: 28 17,2%
  • Рома

Гласови: 7 4,3%
  • Наполи

Гласови: 7 4,3%
  • Милан

Гласови: 20 12,3%
  • Фиорентина

Гласови: 5 3,1%
  • Лацио

Гласови: 4 2,5%
  • Друг тим

Гласови: 3 1,8%

• Вкупно гласачи
    163
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Попов кога го зарѓа со шлајм Вокер доби црвен и само три утакмици бан.

И го зациментираа на клупа од ВБА. Исто треба да му се деси и на ова гомно, пошо му го руши имиџот на клубот.

Ako bil navreduvan na rasna osnova, togas Juventus kako klub treba da bara izvinuvanje i da se kazni igracot na Sasuolo

Да да, плус, да ја побараат и мајката на тој играчот на Сасуоло, сите од Јуве да и напраат реденка и ако некој не е задоволен од нејзиниот перформанс да може да го тужи при што би добил финансиска компензација :brlav:

Не заборавајте дека за играч на јувентус станува збор.
3 утакмици преку сила ќе биде казнет.

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

За стартов Камбиасо беше казнет само еден натпревар. Така да не се посрамотувај со вакви коментари.

@Клипче се ќе зависи од извештајот на судијата и тоа што ќе наведе како причина за црвениот картон. Ако напише само неспортски потег, односно плукање тогаш казната е 3 натпревари. Ако додаде нешто и за претходно, тогаш може некој меч плус, ама со жалба отпосле верувам дека казната ќе се движи од 3 до максимум 5 меча. Иако не верувам толку многу.

Абе готово сега црвен тепих нека му постелат на ѓупакот ако бил навредуван. Немам ништо против црната раса ама како стасало време збор не смееш да им преречиш, се прават на тошо како биле дискриминирани, угнетувани и шо ти ја знам, еден куп кампањи прават за стоп за расизам, се лигават по спцијални мрежи со тоа црните смајлина а кога ќе излези лошото ( ѓупското ) од нив на виделина шу прајме тогаш, ништо а

Sent from my iPhone using Tapatalk

@Mondonico споредбава што ја правиш :pos:

Опасен старт кој не е со намера, се извини и си доби црвен, се врати, пак се извини. Во ситуацијава со Даглас Коста имаш:
- лакт
- удар со глава у глава
- плукање

Сите три ситуации се во растојание од минута-две, затоа не е исто и не е за споредба.

Сиссе за вакво нешто мислам дека доби 9 натпревари суспензија. Во Италија највисока досега е 4 натпревари.

Ako bil navreduvan na rasna osnova, togas Juventus kako klub treba da bara izvinuvanje i da se kazni igracot na Sasuolo
И оштета ќе ви платат и 3 титули ќе ви дадат.

За стартов Камбиасо беше казнет само еден натпревар. Така да не се посрамотувај со вакви коментари.

@Клипче се ќе зависи од извештајот на судијата и тоа што ќе наведе како причина за црвениот картон. Ако напише само неспортски потег, односно плукање тогаш казната е 3 натпревари. Ако додаде нешто и за претходно, тогаш може некој меч плус, ама со жалба отпосле верувам дека казната ќе се движи од 3 до максимум 5 меча. Иако не верувам толку многу.
Груб фаул пробуваш да го израмниш со плукање во лице?
И јас сум се посрамотил?
Стај го тогаш и фаулот на тоти врз балотели и пиши колку бил казнет,ако спинуваш спинувај до крај [emoji6]

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Попов кога го зарѓа со шлајм Вокер доби црвен и само три утакмици бан.
Овој курбонанца праеше две минути, маваше и тепаше па зема да пљука ко сељак пред продавница у маало.

Сеа можда и јас претерувам ама мислам дека 4-5 утакмици е сосема океј за нешо вакво.

Овој курбонанца праеше две минути, маваше и тепаше па зема да пљука ко сељак пред продавница у маало.

Сеа можда и јас претерувам ама мислам дека 4-5 утакмици е сосема океј за нешо вакво.

Не бе не претеруваш, сасвим заслужено би било му ебем тикварот

@Mondonico споредбава што ја правиш :pos:

Опасен старт кој не е со намера, се извини и си доби црвен, се врати, пак се извини. Во ситуацијава со Даглас Коста имаш:
- лакт
- удар со глава у глава
- плукање

Сите три ситуации се во растојание од минута-две, затоа не е исто и не е за споредба.
Не правам споредба. Велам дека играч на Интер доби еден меч казна за старт кој заслужуваше дефинитивно повеќе од тоа, реплицирајќи му со тоа на Гуарин дека и играч на Интер бил фаворизиран.

Или ќе ми кажеш дека стартов на Камбиасо е за еден меч казна?

Скај Италија вели дека Коста ќе јаде минимум три меча суспензија, со што ќе ги пропушти Фросиноне, Болоња и Наполи.

Не правам споредба. Велам дека играч на Интер доби еден меч казна за старт кој заслужуваше дефинитивно повеќе од тоа, реплицирајќи му со тоа на Гуарин дека и играч на Интер бил фаворизиран.

Или ќе ми кажеш дека стартов на Камбиасо е за еден меч казна?

Како ставање друга ситуација за да ја споредиш со оваа не е споредба? :D
Не, дефинитивно заслужува повеќе од еден натпревар (доколку толку добил), според мене.

Како ставање друга ситуација за да ја споредиш со оваа не е споредба? :D
Не, дефинитивно заслужува повеќе од еден натпревар (доколку толку добил), според мене.
Брат не ми ја тупи и ти сега. Фреди напиша нешто во стилот "Коста е јувенташ, ќе добие помалку отколку што заслужува". Прејудицира уште пред да види што ќе се случи, колку ќе е казната и слично.

А јас му покажувам црно на бело случај каде што фудбалер на Интер фактички доби помалку отколку што заслужуваше. Тоа е се.

http://www.sportmediaset.mediaset.i...squalifica-per-l-espulsione-con-la-juve.shtml

una giornata di squalifica ваљда не треба да ти го преведувам

Брат не ми ја тупи и ти сега. Фреди напиша нешто во стилот "Коста е јувенташ, ќе добие помалку отколку што заслужува". Прејудицира уште пред да види што ќе се случи, колку ќе е казната и слично.

А јас му покажувам црно на бело случај каде што фудбалер на Интер фактички доби помалку отколку што заслужуваше. Тоа е се.

http://www.sportmediaset.mediaset.i...squalifica-per-l-espulsione-con-la-juve.shtml

una giornata di squalifica ваљда не треба да ти го преведувам

А ти не знаеш дека Фреди провоцира, прв пат му е таков провокаторски пост да пише? Црно на бело играч на Интер добил суспензија од една утакмица кај што требал да добие повеќе, да.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom