Serie A 2017/2018

• Креатор на темата Креатор на темата Марли
  • Време на започнување Време на започнување

Koj ќе биде шампион оваа сезона

• Вкупно гласачи
    261
Статус
Затворена за нови мислења.
Само јас го предвидов неуспехот на Милан а, и падот на Интер. :icon_lol:

Не си земај туѓи заслуги бре :kafence:
tenor.gif

Сакаш кладба за следната сезона ?

ех кога им кажував уште пред да почне сезоната дека просек транфери направија и нема да завршат у топ 4 секоја година имаат тим за топ 4 они ама оваа година стварно имале , и така малце цинички се смееја на сите што викаа вака а сеа кај сте вака брат

Зашо бе брат, нели со малце среќа можевте и за титула да се борите? :icon_lol:

Исто ко и вие што со Спалети и овој тим имавте под дифолт трето место :icon_lol:

А мие јебига, немавме среќа, ја не сум пишал ништо погрешно :icon_mrgr:

Овие фудбал-италија.нет се стварно аматери бе:D
Објавиле дека Милан ги сака Радамел Фалкао и Муриел од Валенсија, а ставиле слика од Фалкао од Рома:pos:
vht9i0.png

@Syn педерче зошто не може да ти се прати порака бе?

Ај ќе ја ставам во спојлер, вие другите не отварајте :coffee:

Разбираш италјански?

Ако разбираш изгледај го видеово за наводите после мечот Интер-Јуве :D

На кратко тоа не бил брат му на Орсато, туку братучед. Друга работа Таљавенто вели ...recupero facciamo , а не ...ora vinciamo и трета работа Алегри на крајот на Таљавенто му вели sono stato bravo (бев добар), а не e stato bravo (беше добар), мислејќи на самиот себе и на тоа што веднаш го напуштил теренот после неговото исклучување на крајот.

Ах тие медиуми какви збрки ви направија :D

Pa pisav mislam na temava odma, ili na fejsbuk bese u fan klubot sto ni e, deka e izvrteno videoto ama zasto pa mislis deka od navivaci na Inter, inter bea osteteni tamu ama isto i Napoli, i zakanite sto gi dobival Orsato doma ne bile od navivaci na Inter, se znae koi se najratobornite navivaci na cizmata.
Ja samo se fakam za kartonot na pjanic, za sto i samiot ti si prizna deka zasluzil vtor, tolku. Drugi neregularnosti nemase, ama toa so Orsato stojam deka e debilno, ako veke ima blizok clen na familija koj e hardkor navivac na juve koj se slikal so alegri i ostali igraci, pred avtobusot sto gi vozel dur slavele titula i slicno, za mir u kukja, mozele drug sudija da stavat, za da se spasat od site mozni teorii na zagovor, na kraj kako i da ja vrtime, orsato sudese katastrofalno, a dokaz za toa e i faktot sto vednas potoa e kaznet radi losoto sudenje.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom