Serie A 2017/2018

• Креатор на темата Креатор на темата Марли
  • Време на започнување Време на започнување

Koj ќе биде шампион оваа сезона

• Вкупно гласачи
    261
Статус
Затворена за нови мислења.
Пеер шо бладаш бе? Многу е едноставно. Дали судија што наметнува таков и таков критериум требаше да го остави Пјанич во гра до 80мин? Со 200 фаула? Барзаљи сличен старт ко Весино (ај ок) и 2000 други говнарии и прекршоци недосудени? Ок е знам дека Спалети е крив за вчера

Јас вчера си пишав дека Пјанич е кандидат со Весино да гледаат заедно од соблекувални, и што? Ме послуша Орсато? Не.
Ако му го прости газењето, скокот не требаше во никој случај.

Јас вчера си пишав дека Пјанич е кандидат со Весино да гледаат заедно од соблекувални, и што? Ме послуша Орсато? Не.
Ако му го прости газењето, скокот не требаше во никој случај.
Пер детс д поинт. Ја можам да ти дадам 10 слични ситуации од куве интер кај шо играч на јуве 10 пати со отворен ѓон влага и си игра лабаво со жут од 15м до 70.

Мораше да се смири малку Пјанич, зашо најискрено се „плашев“ дека ќе јаде црвен. Зошто не го доби, можеби некогаш ќе даде изјава ДО.

Мораше да се смири малку Пјанич, зашо најискрено се „плашев“ дека ќе јаде црвен. Зошто не го доби, можеби некогаш ќе даде изјава ДО.

Даде изјава и рече дека Орсато не му дал затоа што според него првиот жолт бил престрого досуден и Орсато компензирал за вториот старт.

Ја кој зборим овие Наполи се класична селска напаленковци екипа, продаваше некој муда за бубрези.
Јуве да не игра до крај на сезона овие нема шампиони да бидат

Туку, до кај се наполитанкиве со славјето, рафалите и огнометите? И кај е тој од Торино од трибина со изгужваната фаца што плачеше ко пичка?

Oчај и беда се Наполи. Не се само Наполи него цела лига е очајна на италијанциве. Мизерија. Ни јуве ништо не е поарен 0 игра и они имаат. Мака мачат против интер со 10 играчи скоро цел натпревар. За другиве па да не спомнам колку се мизерни. Треба огромни промени во италијанскиот фудбал ако сакаат да напреднат некако. Вака само тонат.

Стварно кој и е крив на Наполи сега или на тие што со душа сакат Јуве да не успее, какви морни стварно овие од Наполи наместо крв да плукат давајќи се од себе овие губат и тоа 3-0 од Фиорентина.

Најлоша сезона на Јуве recently.

Освајаат (двојна) титула ко од шала.

То е.

Ова е една од најголемите кражби во последно време во Италијаскиот фудбал.

Црвени картони се дават како од шала, и сето ова оди во корист на Јуве.

Вие мислите дека е лесно да се одигра со 10 играчи во професионален фудбал?

Двете црвени картони тој на Весино и тој на Кулибалу никогаш немаа да ги даваа против Јуве, никогаш, се виде тоа многу јасно кога требаше да го исклучат Пјаниќ.

Освен тоа да не ги заборавиме судиските грешки и пред овие клучни натпревари, кога ние тука вреглавме дека Јуве добива огромна помош од судиите, само да го освојат Сериа А.

Наполи цела ебана сезона беше прв на табелат, кога видоа дека нема да кикснат се активираа судиите, кои ги осакатија во последно време, а од другата страна почнаа на големо да им помагаат на ајдуциве.

Инаку ова со Талјавенто каде е фатен на камера како вика, "СЕГА ЌЕ ПОБЕДИМЕ" стана хит, и за ова некој ќе мора да даде одговорност.

Ова титула на Јувентус е крадена титула, и таква и ќе биде запишана во Историја.

Here we go again (и не ме чуди интераши се најгласни) како тие да се борат за титула веќе 7 години, 8 години не можат да создадат екипа за пласман во ЛШ која мизерија човече

Глејте си одбојка или голф што се замарате со наместена сериа А мафии коза ностра.(n)

На пример ја би размислил да глеам голф после ова

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom