- Член од
- 1 јуни 2011
- Мислења
- 25.932
- Поени од реакции
- 41.916
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
pa desno go igra , levo e dambrosioКансело кој го купија за десен бек им е мометално најдобро крило и чист идиотизам е тоа што Спалетот не го игра таму.
pa desno go igra , levo e dambrosio
Интер победи, ваистина победи...![]()
Сладоледџијата е магистар, а овој (ретардираниот) е веројатно некој кебапчија од некое село во Босна.
А муабетот за навивањето ми нема логика затоа што Наполи не постои како клуб и сега некое магаре од 30+ години демек навива за него. Од следната или за две години кога стварно ќе исчезнат од мапата истите магариња ќе тврдат дека никогаш не следеле Серија А и дека тој фудбал е досаден. Не ме јеби дека некој у Босна, Србија, Македонија и др. вукојебини навива за Наполи. Тука генерациите што го фатиле Марадона додека играл таму не навивале за Наполи а не па сега на некој идоли да му се факинг Инсиње, Мертенс и други слични шалабајзери.
Супер логика ... тогаш дај нека постојат само 3-4 клуба и решен проблем, а за ова со титулите Јувентус ти е класичен пример дека врска ти нема муабетов. 100 титули, 5 ЛШ по ред да освојат, повторно нула класа ќе имаат и ништо повеќе од гомно од клуб и синоним за местење, криминал и допинг нема да бидат, колку сакаш ти објаснувај се и барај примери за спротивното.Mе заболе курот што мислиш и да, мора титули да освојува за да постои на мапата.
А сељандура можеш на татко ти да му кажеш или на тој што ја ебе мајка ти кога стариот е на пат.
Значи истово важи и за Милан. Кажи им дека џабе се пуваат со 7 ЛШ.Доказ колку е сјебан образовниот систем во Македонија кога "некој кебапчија од некое село во Босна" е попаметен од магистер.
Супер логика ... тогаш дај нека постојат само 3-4 клуба и решен проблем, а за ова со титулите Јувентус ти е класичен пример дека врска ти нема муабетов. 100 титули, 5 ЛШ по ред да освојат, повторно нула класа ќе имаат и ништо повеќе од гомно од клуб и синоним за местење, криминал и допинг нема да бидат, колку сакаш ти објаснувај се и барај примери за спротивното.
ИНТЕР ЛИ Е СИТИ ЛИ Е
Глдам репот не го прослави голот и ме потсети на фановите на Јувентус кога му ебаа мамата на Касерес кога го прослави голот, а истите тие во петокот ништо не пишаа за прославата на Бернардески.
Непрофесионално од Роби, едно е да не прославиш сосема друга работа е да одбиеш да шутираш пенал. А Берна е лингурче обично и каков таков е во идеален клуб за него.Глдам репот не го прослави голот и ме потсети на фановите на Јувентус кога му ебаа мамата на Касерес кога го прослави голот, а истите тие во петокот ништо не пишаа за прославата на Бернардески.