Serie A 2017/2018

• Креатор на темата Креатор на темата Марли
  • Време на започнување Време на започнување

Koj ќе биде шампион оваа сезона

• Вкупно гласачи
    261
Статус
Затворена за нови мислења.
Срам за Италија е ова, заслужени беа можи и двата, ама без црвени жими ташаците шо ќе тепаше Јуве....

Капак на се беше на крајот, дава 5 минути продолжение, свири крај 91 минута, апла ти туркаат судиите....
Едно од најглупите мислења што сум ги прочитал во последно време. Заслужени биле црвените, ама немало да тепа Јувентус без нив. Ај ако не да не им ги дадат?

Ги туркале судиите бидејќи свирнале крај, а Киево топката не можеа да ја добијат, во продолжението само ќе стоеја на теренот пет минути.

:popce:

Арно се договориле порано да свирни, сложни се. Треба и Англичаниве да се договорат да не ја играат сезоната до крај, џабе ќе се замараат. :D

Чисти црвени,не брмчете безвеза. Да му дадат свирка на Качијатори па да ја исвири до крај утакмицата???
Слаба игра на Јуве,но на крајот пак бодовите се пишуваат и памтат :) FORZAAAAAA

@Mondonico
Ти бе ја гледаше утакмицата или од газо си вадиш муабети ?
До 40 минута таму негде кога го добија првиот црвен картон, Ѓубрето имаше само еден удар(во рамки на гол) и тоа тој на Кедира од 20 и кусур метри кога одбрани Сорентино. Е после со 2 играчи помалку и Пелистер да играше и Пелистер ќе победеше....
Ти кажаја и погоре Јуве денес личеше на Рудар Саса од Пробиштип среќа беа црвените па да победи, мене ме боли мадето за Јувентус, Наполи, Интер, Рома, Милан.....

ФОРЦА КИЕВО !

@Пеце ти да си го следел малце Јуве ќе знаеше дека скоро секогаш првите полувремиња ги игра лежерно, дали било тоа против Наполи или Беневенто. Јувентус секогаш додава гас во второ полувреме некаде 55 до кај 60 минута кога почнува да го притиска противникот да се затвори на нивна половина.
Ама со одгледано едно полувреме, не си доволно кадарен да збориш ни за Јувентус ни за натпреварот

ФОРЦА КИЕВО!!! НЕКА ОПСТАНАТ ВО ЛИГАТА!!!

Мурињо е сигурно горд на оваа гестикулација.

Време е да го искинеме Лацио утре, ќе ти ебам мртвиот тим :icon_lol:

Ќе ни се задеси утре бродолом ко првата текма и ќе треба да исчезнам од форумов.

@Mondonico
Ти бе ја гледаше утакмицата или од газо си вадиш муабети ?
До 40 минута таму негде кога го добија првиот црвен картон, Ѓубрето имаше само еден удар(во рамки на гол) и тоа тој на Кедира од 20 и кусур метри кога одбрани Сорентино. Е после со 2 играчи помалку и Пелистер да играше и Пелистер ќе победеше....
Ти кажаја и погоре Јуве денес личеше на Рудар Саса од Пробиштип среќа беа црвените па да победи, мене ме боли мадето за Јувентус, Наполи, Интер, Рома, Милан.....

ФОРЦА КИЕВО !
Јувентус играше бледо, слабо и се тоа ама нема никаква корелација со тоа дали требало или не да му исклучат играчи на Киево. Црвените си беа чисти независно од играта на Јувентус и не може да стане збор за туркање од судии или слични глупости.

Џони нека ја пише х2, убав коефициент има. [emoji23]

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Џони нека ја пише х2, убав коефициент има. [emoji23]

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Да изигра докторот денеска Х2 на Лацио важно гостување јас мислам дека ќе ги распадне до крај на сезона нема да можат да се стабилизираат ни Лига Европа нема да фатат. :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom