Serie A 2017/2018

• Креатор на темата Креатор на темата Марли
  • Време на започнување Време на започнување

Koj ќе биде шампион оваа сезона

• Вкупно гласачи
    261
Статус
Затворена за нови мислења.
Леле утакмицавааа :pos:
Судијана мен оф д меч, иако си беа заслужени црвени. Баш ме занима шо ќе се деси до крај, ако добие уште еден црвен Киево, службено ја губи?

Судијана мен оф д меч, иако си беа заслужени црвени. Баш ме занима шо ќе се деси до крај, ако добие уште еден црвен Киево, службено ја губи?

Со уште 3, да. :D

п.с. Првиот беше чист, еднаш му влезе, па после влечеше. Вториот не го заглеав баш.. :cautious:

IFAB recommends "that a match should not continue if there are fewer than seven players in either team.

Имаат уште фора.

Него дајте со муабетите за местење, се разочарувам :icon_lol:

Дресојве ни се ко Саса од Македонска Каменица а.к.а. Рудар од Пробиштип средина на девеести.
И утакмицава ни е во рударски стил.Темница.

Со уште 3, да. :D

п.с. Првиот беше чист, еднаш му влезе, па после влечеше. Вториот не го заглеав баш.. :cautious:
Гестикулираше Качиаторе као демек судијава со лисици (ваљда алудираше дека е купен од Јуве :icon_mrgr:) и директен црвен, заслужено јебига, дрска навреда е тоа.

IFAB recommends "that a match should not continue if there are fewer than seven players in either team.

Имаат уште фора.

Него дајте со муабетите за местење, се разочарувам :icon_lol:
Аааа, јас мислев демек само од еден тим ако добијат 3 црвени, ја губат..

Иначе, нема шо сеа муабети за местење, чисти си беа црвените, него срамота за Јуве шо против Киево мора да чека да се намалат на 9торица за да дае гол :icon_lol:

26992626_10157100359678696_8350106311773067290_n.jpg

Секаде ако викаш дека главните се корумпирани, ова следи. Грујо е лош, оп в'зандани. Зајо е лош, пак исто. Еве и тука , судијата лош, и одма црвен. :icon_lol:

[/DOUBLEPOST]Настрана сите муабети срамота е да се мачиш со Киево 2 играчи плус до крај. Дури и мака ми беше таа пред малку Војче на излегување од 16 како ја врати.Можда ќе им светнеше малку нешто во црпките.

Судијава или одлепил, или режисерот утнал. +5 продолжение, крај у 90:00... :D

Срам за Италија е ова, заслужени беа можи и двата, ама без црвени жими ташаците шо ќе тепаше Јуве....

Капак на се беше на крајот, дава 5 минути продолжение, свири крај 91 минута, апла ти туркаат судиите....

Судијава или одлепил, или режисерот утнал. +5 продолжение, крај у 90:00... :D
Баш ова дојдов да го искоментирам. На Скај рекоа дека судијата искомуницирал со двете клупи и двете дале согласност дека нема потреба да се игра продолжението заради 11на9 плус два разлика беше. Инаку по правило судијата рекол дека треба да се играат пет, ама тој е слободен да свири крај кога сака, за тоа нема никакво ограничување.

Во една слична ситуација, пред 4 години кога на утакмицата Јувентус-Рома резултатот беше 3-0 и Рома имаше двајца исклучени играчи, се сеќавам Рицоли беше главен судија тогаш, тој номинално даде 3 минути продолжение но исто како и овој денеска свирна крај точно во 90та минута. Така да ова не е прв случај.

Срам за Италија е ова, заслужени беа можи и двата, ама без црвени жими ташаците шо ќе тепаше Јуве....

Капак на се беше на крајот, дава 5 минути продолжение, свири крај 91 минута, апла ти туркаат судиите....

Do kogaaaaa??? so sudiii celo vreme ccccccc seria b!!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom