Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Леле утакмицавааа
Судијана мен оф д меч, иако си беа заслужени црвени. Баш ме занима шо ќе се деси до крај, ако добие уште еден црвен Киево, службено ја губи?

IFAB recommends "that a match should not continue if there are fewer than seven players in either team.Леле утакмицавааа
Судијана мен оф д меч, иако си беа заслужени црвени. Баш ме занима шо ќе се деси до крај, ако добие уште еден црвен Киево, службено ја губи?
Гестикулираше Качиаторе као демек судијава со лисици (ваљда алудираше дека е купен од ЈувеСо уште 3, да.
п.с. Првиот беше чист, еднаш му влезе, па после влечеше. Вториот не го заглеав баш..![]()
Аааа, јас мислев демек само од еден тим ако добијат 3 црвени, ја губат..IFAB recommends "that a match should not continue if there are fewer than seven players in either team.
Имаат уште фора.
Него дајте со муабетите за местење, се разочарувам![]()
Баш ова дојдов да го искоментирам. На Скај рекоа дека судијата искомуницирал со двете клупи и двете дале согласност дека нема потреба да се игра продолжението заради 11на9 плус два разлика беше. Инаку по правило судијата рекол дека треба да се играат пет, ама тој е слободен да свири крај кога сака, за тоа нема никакво ограничување.Судијава или одлепил, или режисерот утнал. +5 продолжение, крај у 90:00...![]()
Срам за Италија е ова, заслужени беа можи и двата, ама без црвени жими ташаците шо ќе тепаше Јуве....
Капак на се беше на крајот, дава 5 минути продолжение, свири крај 91 минута, апла ти туркаат судиите....