- Член од
- 1 септември 2014
- Мислења
- 5.159
- Поени од реакции
- 7.858
Милан летни шампиони ради трансферите, Интер есенски, Наполи зимски.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Џонтра Деко, еве уште неможам да се соземам од смеење
Да си ебеш векот хумористичен ни заеден

, тврдеше дека имат и подобар тим или поеднаков добар тим како Наполи.
Наполи го продаде кучата за да се фокусираат на Серија а![]()
Оти бе брат се палиш толку за безвеза?^Абе умрев од смеење.
Да го отвореше Дибала со неговата "маска" како заштитен знак верувам дека уопште немаше да ти биде смешно.
Најселски и најпровинциски клуб, дури менаџерот после утакмица призна дека се фокусирале на Серија А. Никогаш нема да бидат голем клуб.
Не бе брат нема зошто да се нервирам ако освојат, ако си продолжат вака во Серија А немам ништо против. Ме нервира тој провинциски менталитет бе во ЛШ ме извадија од такт на пример. Провинциска екипа се и менталитет им е таков. Брат не заебавај Интер за истото го дупевте и лани и ова година, истото го напрај Интер во купот според нив па ете и вие селски клуб итн итн велевте не заебавај. Голем клуб не смеј да се откажи тек така од игра и натпреварување за трофеј.Да не си малце изнервиран пошо така ќе има поголема шанса да освојат Серија А?
Иначе тотално очекуван и оправдан потег, свесно го праат тоа пошо немаат ростер и сериозно само ради тоа да ги нарекуваш селски клуб е исто така малце селски.
Интер се откажа една сезона уназад од излез у Европа, има разлика во секој случај.Не бе брат нема зошто да се нервирам ако освојат, ако си продолжат вака во Серија А немам ништо против. Ме нервира тој провинциски менталитет бе во ЛШ ме извадија од такт на пример. Провинциска екипа се и менталитет им е таков. Брат не заебавај Интер за истото го дупевте и лани и ова година, истото го напрај Интер во купот според нив па ете и вие селски клуб итн итн велевте не заебавај. Голем клуб не смеј да се откажи тек така од игра и натпреварување за трофеј.