Serie A 2017/2018

• Креатор на темата Креатор на темата Марли
  • Време на започнување Време на започнување

Koj ќе биде шампион оваа сезона

• Вкупно гласачи
    261
Статус
Затворена за нови мислења.
Андерсон го измисли фудбалот за Гатузо и тој не се важи.:D

Андерсон е СРАМОТА да биде на ваква листа.

Андерсон на неговата природна позиција беше Гатузо за сиромашни... :)

Збориме за играчи со помало фудбалско знаење. А не рандом играчи како што ќе ти текне.:kafence:

Ма шо те ебам, сакаше 10 мртви играчи од Фергусон што освоиле многу? Ете ти 10 мртви играчи, не примам жалби и поплаки...

:kafence:

Андерсон можеш да го ставиш на листата за пропаднати таленти, а не на оваа твојата.

Конте беше језив лик, бледи очи, вампирски поглед, те тепа во секој можен дуел, смрди на лук, одвратен е и плус игра за Јувентус. :D

Мислам дека Џонтра имаше дадено еден многу добар опис за Конте пред некое време, ама ме мрзи да го барам. :D
Untitled.png

:pos::pos:

Андерсон на неговата природна позиција беше Гатузо за сиромашни... :)

Ма шо те ебам, сакаше 10 мртви играчи од Фергусон што освоиле многу? Ете ти 10 мртви играчи, не примам жалби и поплаки...

:kafence:
Ја пишав убаво. Со помало фудбалско знаење од Гатузо. А не рандом 10 играчи на Јунајтед.

Sent from my SM-A510F using Tapatalk

Дечки забегувате многу со размислувањава, сеа почнавте да делите играчи на фудбалско знаење :pos::pos:

Може Гатузо или рецимо Маскерано или еве Камбијасо не биле дриблери, немале пас игра ко Пирло(племе ти ебам копиле) или не биле ко Чави ама секако имале некакво фудбалско знаење и затоа постигнале толку и затоа биле важен дел од тимовите и репрезентациите кај шо настапувале.

Поли и ред други ко него немаат фудбалско знаење ама за овие погоре шо ги дискутирате смешно е да се збори така.

Ја пишав убаво. Со помало фудбалско знаење од Гатузо. А не рандом 10 играчи на Јунајтед.

1) Вес Браун - Труп
2) Рони Јонсен - Труп, ама од Норвешка
3) Ники Бат - Се шлепаше на таа Генерација '92
4) Клејтон Блекмор - Преку 10 години во Јунајтед, никој не го памти за разлика од неговиот партнер Стив Брус
5) Андерсон
- Фудбалска неписменоќ
6) Мајк Фелан - небитен играч од средината
7) Микаел Силвестре - Марсовец
8) Џони Еванс - Заменикот на Рио и Немања:pos:
9) Ли Шарп
- Единствено нешто што вреди кај него е жена му
10) Фил Невил
- Тоа брат му не беше ништо посебно кој остана цела кариера во Јунајтед, а не пак овој...

Задоволен?

Задоволен?
Пола и поише од овие не биле првотимци ниту па имале толку настапи за репрезентација. И не знам како освоиле поише од Гатузо. И за Андерсон веќе ти пишаа.

7 кандидати за „канта“ на годината (читај најпромашен трансфер)...
1. Бонучи (најголем фаворит)
2. Дејви Класен
3. Осман Дембеле
4. Ренато Санчез
5. Дани Себалјос
6. Патрик Шик ( :kuracc: романисти)
7. Виктор Линделоф

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom