Serie A 2017/2018

• Креатор на темата Креатор на темата Марли
  • Време на започнување Време на започнување

Koj ќе биде шампион оваа сезона

• Вкупно гласачи
    261
Статус
Затворена за нови мислења.
Вака Гатузо ќе ја истера работава, да проба да опрае што ноже да опрае, ако не опрае ќе биде уште едем фрлен у оган, и налето фрли му паре на Конте кој тој арапот на пеачката на тоа клипот

Gatuzo nemozese da gi opravi ovie od 5liga kaj sto im bese trener nepa ovie dzvezdi na Milan da gi opravi. I dosta se zalazuvate so toa ke gi samaril ne ti znam sto ima da go dignat i da go stavat kepecot vo nekoja kanta za gubre kako sto mu napravil ibrahimovic samo sto sega ke stavat i kapak na kantat da nemoze da izleze ;)

Gatuzo nemozese da gi opravi ovie od 5liga kaj sto im bese trener nepa ovie dzvezdi na Milan da gi opravi. I dosta se zalazuvate so toa ke gi samaril ne ti znam sto ima da go dignat i da go stavat kepecot vo nekoja kanta za gubre kako sto mu napravil ibrahimovic samo sto sega ke stavat i kapak na kantat da nemoze da izleze ;)
Не мора да значи.

Игуаин пропушта Наполи, можда и Интер. Колку и да го ругаат, сам го реши Милан у дербито. Ќе биде занимливо.

Критериумот за најдобар тренер во Италија е некако чуден, како може Сари да биде најдобар тренер кога не освои буквално ништо ? :pos:

Кога веќе не сакаат да му ја дадат наградата на Алегри нека ја дадат на Инзаги од Лацио, тој барем освои трофејче.

Критериумот за најдобар тренер во Италија е некако чуден, како може Сари да биде најдобар тренер кога не освои буквално ништо ? :pos:

Кога веќе не сакаат да му ја дадат наградата на Алегри нека ја дадат на Инзаги од Лацио, тој барем освои трофејче.

И Монтела освои!! :icon_lol:

Ало Милан, 24 саати поминаа, што е работава?????????????

nintchdbpict0003233046211.jpg

И без тренер да играат Милан полоши резултати од овие со Монтела неможе да бидат

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom