- Член од
- 8 јули 2008
- Мислења
- 4.531
- Поени од реакции
- 8.345
40 милиони само за 1 гол вреден победа против Јувентус... толку ли ниско паднавте како клуб?
ok se zaebavam, ne se ljuti
forza benevento
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
40 милиони само за 1 гол вреден победа против Јувентус... толку ли ниско паднавте како клуб?
ok se zaebavam, ne se ljuti
Па лани вие ни се смеевте за бруките а не игравте ЛЕ, ние оваа година ќе ви се смееме, без разлика дали во Серија А или Европа. Како да не се смее човек, пола лето цитрони ни ги направивте за Бонучи (секоја чест на исклучоци), а веќе во 5-6 натпревари беше 1679 пати пореметен од противничките играчи. Нас ни се смеевте дека сте го земале Бонучи а ние Шкринијар, а до сега братот испадна 5 пати подобар трансфер од Бонучи. Нормално, рано е да се зборува за се, ама не се лутете на реметот зашо потевте цело лето за Бони и сеа ќе си трпите.интерашиве ? Вие ли бе ќе се смеете ? лани изгубивте од Спарта, Хапоел беер шева ( два пати) ... Милан вчера дали со гол у 95 , дали со примен гол после кикс на играч кој што вреди као цела противничка екипаси победи... Не се обрукавме, имаме 100% учинок. Кај и да е, сигурно ќе идеме понатака. Само вие изглеа пребрзо си ги заборавате бруките.
Брату ова по Џонтрова формула да не го пресмета? Како испадна така во вкупно четири изиграни кола?Па лани вие ни се смеевте за бруките а не игравте ЛЕ, ние оваа година ќе ви се смееме, без разлика дали во Серија А или Европа. Како да не се смее човек, пола лето цитрони ни ги направивте за Бонучи (секоја чест на исклучоци), а веќе во 5-6 натпревари беше 1679 пати пореметен од противничките играчи. Нас ни се смеевте дека сте го земале Бонучи а ние Шкринијар, а до сега братот испадна 5 пати подобар трансфер од Бонучи. Нормално, рано е да се зборува за се, ама не се лутете на реметот зашо потевте цело лето за Бони и сеа ќе си трпите.
Брату ова по Џонтрова формула да не го пресмета? Како испадна така во вкупно четири изиграни кола?
Има време, пред нас е сезоната, сепак ми се допаѓа ребрањето на темава, само таа остана жива на форумов и затоа ја почитувам.
Џонтрова формула, а сиромавиот не знае 2 и 2 да собере.
... Бонучи ... Вие го чекавте 3+ сезони да прерасне у играч, можеме и ние малце трпеливи да бидеме...
Каде е темата за пост на годината?Bro, има разлика, Интер лани намерно испадна од Европа за да се фокусира на домашно, за на крај пак намерно да не се пласира во Европа, за да не мора пак намерно да испаѓа од Европа, за сезонава да се фокусира само на домашно
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Каде е темата за пост на годината?
Тоа што Ливерпул се лузери и немаат освоено титула од п.н.е не е тема на муабетење бе Деко, ова е ремет за размислување и „вадење“ на навивачи на Интер.Богами и стварно е за пост на годината кога ќе видиш дека е напишан од навивач на Лузерпул![]()
Па затоа е ...
Џонтрова формула, а сиромавиот не знае 2 и 2 да собере.
.Тоа што Ливерпул се лузери и немаат освоено титула од п.н.е не е тема на муабетење бе Деко, ова е ремет за размислување и „вадење“ на навивачи на Интер.
Повеќе ќе заработиме од турнеЈа heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeehhhhhhhk pu
.
lol
za sto da se vadime, koga ne gi poznavas rabotite u talijanskoto, dzabe ke filozofiras na taa tematika, tankaa tri tima lani za neigranje vo LE, i inter i fiorentina i milan, i ne e prv pat toa da se deshava u toa prvenstvo, i juve pred konte toa go napravija. Ili, ko napoli na vremeto,igraat u LE so tret sostav, ednostavno totalna nezainteresiranost ima kaj italijancite za toa natprevaruvanje, nikade gi nema u LE, baska od sezonava se znaese deka prvi 4 idat u LS taka da igranjeto u cetvrtok e samo problem plus.
Sto se odnesuva za zarabotkata, prihodite kaj inter ovaa finansiska godina ripnaa od 261 na 341m evra ( bez pritoa da prodavaat klucni igraci za jaka para ), pa sea vidi kolkue heeehhhkkk toj muabet, a zborime za sranje sezona, bez ls, so ls lesno e da izmozgas deka nad 400 ko od shala ke idat.
taka da, neigranjeto u LE sezonava za inter e golem plus, narocito sto nemaat sirok roster za rotiranje a i imaat trener koj slabo saka da rotira.
а пред некој ден за ваков пост плачеше у темата за милан, кога те одјебаа и те рецнаа зашто ничим изазван начна глупа дискусија за новиот пеле, коутињо ...Во ред прф.др- Син Тевдовски, со тебе не можам на тема „финансиско работење“ да дискутирам, не сум доволно стручен, плус, не разбирам како се одвиваат работите во италијанска лига.
Уствари, не само јас, не знам кој всушност може на форумов да ти објасни.
а пред некој ден за ваков пост плачеше у темата за милан, кога те одјебаа и те рецнаа зашто ничим изазван начна глупа дискусија за новиот пеле, коутињо ...
ама ја тука бев да дискутирам, ама зашто така марли, како така ме изебуеш, па ова е форум, дискутираме
Да,иначе не е препорачливо да дискутираш за нешто за кое немаш поим, само ќе исфорсираш небитна експертиза и тоа ќе биде тоа, тоа што ја ти го зборам се бројки и факти така да твое е дали тоа ќе го прифатиш или не, а не измислена ствар и зборење на памет ко што ти често практикуваш, во пакет со останатото, за италијанците и ЛЕ. На твој форс хеехјкккк муабет ја ти вадам факт, податок, бројка, тука е разликата меѓу некој кој влага у дискусија со претпоставки и некои што подобро ги знае работите со калчо тимовите.
Нема што тука ти мене да ми објаснуваш, едноставно нит знаеш што сакаш да објасниш нит ништо, најмалце од тебе треба тука ја или било кој друг што прати калчо да бара некакви објаснувања, нарочито за калчо тимовите и Лигата на Европа, за ова излишно ми е да дискутирам, тој муабет на темиве сме го праеле сите, поготово кога имаше некое значење ЛЕ за серија А, зашто ради тоа натпреварување ни скинаа место во ЛШ, е тогаш курташак тераа со Б тимови и тоа екипи без никаков успех у Европа, сеа ке се смарале, секако.