Serie A 2017/2018

• Креатор на темата Креатор на темата Марли
  • Време на започнување Време на започнување

Koj ќе биде шампион оваа сезона

• Вкупно гласачи
    261
Статус
Затворена за нови мислења.
И тоа се благодарение на Јуве. :)

Sent from my ALE-L21 using Tapatalk
Сигурно Ањели ги држи во рака германската,француската и шпанската мафија, тесно соработува со нив.

Кој го ебе и Ањели, јас кажувам дека Јуве нема никаква врска со муабетот и споредив дека Јуве е крив колку што е Баерн крив за затворската казна на Хенес. Исто таква е споредбата за Интер и лажното име на Ериберто. Немаат допирни точки едно со друго.
Како немаа допирни точки ? Ањели карти за натпревари за Јувентус продавал. Директно е поврзан јуве тука како не ти е тоа јасно. Не е нешто ептен страшно ама да кажеш дека Јувентус воопшто не е поврзан со случајот е стварно смешно.

Сигурно Ањели ги држи во рака германската,француската и шпанската мафија, тесно соработува со нив.

не е точно, не шири дезинформации .... зарем мислиш дека тавекио немаше да го искористи тоа за поголема суспензија ?

не е точно, не шири дезинформации .... зарем мислиш дека тавекио немаше да го искористи тоа за поголема суспензија ?
Не може да му даде поголема суспензија, т.е. не смее. Инаку ќе ноќева на отворено, а надвор сите лоши чичковци соработуваат со мрачниот Ањели.

Анчелоти дал оставка, време е да се врати во Милан и да си ја зацементира титулата на најпреценет тренер икада. :icon_lol: Само познавајќи го какво путе е нема да прифати јер иде на готово ликот, а Милан има далеку од готова и спремна екипа. :D

Анчелоти дал оставка, време е да се врати во Милан и да си ја зацементира титулата на најпреценет тренер икада. :icon_lol: Само познавајќи го какво путе е нема да прифати јер иде на готово ликот, а Милан има далеку од готова и спремна екипа. :D
Како така, еве вечерва пример ќе им дадат 2 гола на Ријека и повторно ќе бидат најдобри на свет.

Тавекио е крив.
Оу, од Мусачо на Тавекио :)

Не знам како беше онаа народната ѓаволот ја однесе шегата, ама нека ти биди :). Само напред :)

Леле мајко, после ја сум тропал глупости :icon_lol:
Стек експертиза, најпреценет тренер човекот што освоил ЛШ со Џилардињо као главен шпиц :icon_lol:

Затоа Спалети е бабушот, руско првенство имал освоено :pos:

И изгуби ЛШ финале од Владимир Шмицер и Диди Хаман. :icon_lol:

Лее немој таја утакмица да ми ја спомнуваш уште срце ме боли, ни сам дудек незнае како фати неколку топки на таа утакмица !

Он ди адер хенд Анчелоти никад не примил 7 комада у меч у ЛШ :icon_lol:
И стварно не тропајте глупости бе, Анчелоти бил преценет тренер.

Што не ќе чуеш на кајганава !

Леле мајко, после ја сум тропал глупости :icon_lol:
Стек експертиза, најпреценет тренер човекот што освоил ЛШ со Џилардињо као главен шпиц :icon_lol:

Затоа Спалети е бабушот, руско првенство имал освоено :pos:
И има освоено пола лигашка титула во 100 годишна тренерска кариера. :icon_lol: Не дека е лош тренер, преценет викам пошо се рачуна ко тренер од рангот на Мурињо, Пеп, Ферги, а не е во таа класа. Секогаш водел јаки тимови, бар во последниве 15-тина години, цело време тера иста формација и исти играчи. :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom