Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Прецизирај за кој Запата. За тој што даде гол, или за одбранбениот играч на Милан.Запата?
Едниот е `крив` што даде гол, а требаше барем да биди чуван од Бонучи, кој патем ја промаши топката, и му избега играчот.
А кои се тие очекување, да знае да игра флипери или да ја мења Ванѓа во слободно време и да гледа 3 секунди во иднината?До кога грешките на Бонучи ќе им ги препишувате на други играчи од Милан само за да го оправдате? Не дека е лош трансфер или играч, ама сега за сега очекувањата кои ги имавте за него како да не ги исполнува.![]()
ДаА кои се тие очекување, да знае да игра флипери или да ја мења Ванѓа во слободно време и да гледа 3 секунди во иднината?
Не дека изигра нешто и Бонучи ама Запата му ја подаде со глава на другиот Запата. Нема везе цел тим очај беа.Прецизирај за кој Запата. За тој што даде гол, или за одбранбениот играч на Милан.Едниот е `крив` што даде гол, а требаше барем да биди чуван од Бонучи, кој патем ја промаши топката, и му избега играчот.
Ама како ти е полесно, така да си мислиш, ние Јувенташите го мразиме Бонучи зато вака пишуваме. Тој сепак е најдобриот.
Zs цел фан клуб си ги означи ко морони, bro?Апсолутно само морони може да го штедат, денес беше очај Бонинаторот, одма би го вратил у Јуве, давај го Барзаљи.

Top3 defanzivec u svet ne gi navreduvaj navivacite na Milan i ne im go krsi filmot te molam .Бонучи уствари цело време да ти бил Ванче Шиков калибар на играч ама се шлепал успешно 7-8години)