Serie A 2017/2018

• Креатор на темата Креатор на темата Марли
  • Време на започнување Време на започнување

Koj ќе биде шампион оваа сезона

• Вкупно гласачи
    261
Статус
Затворена за нови мислења.
Ехх штета, да го имаше Милан Киелини немаше гол да прими, овој Бонучи бот без него :icon_lol:

Прецизирај за кој Запата. За тој што даде гол, или за одбранбениот играч на Милан. ;) Едниот е `крив` што даде гол, а требаше барем да биди чуван од Бонучи, кој патем ја промаши топката, и му избега играчот.

Ама како ти е полесно, така да си мислиш, ние Јувенташите го мразиме Бонучи зато вака пишуваме. Тој сепак е најдобриот.

До кога грешките на Бонучи ќе им ги препишувате на други играчи од Милан само за да го оправдате? Не дека е лош трансфер или играч, ама сега за сега очекувањата кои ги имавте за него како да не ги исполнува. :toe:

До кога грешките на Бонучи ќе им ги препишувате на други играчи од Милан само за да го оправдате? Не дека е лош трансфер или играч, ама сега за сега очекувањата кои ги имавте за него како да не ги исполнува. :toe:
А кои се тие очекување, да знае да игра флипери или да ја мења Ванѓа во слободно време и да гледа 3 секунди во иднината?

Прецизирај за кој Запата. За тој што даде гол, или за одбранбениот играч на Милан. ;) Едниот е `крив` што даде гол, а требаше барем да биди чуван од Бонучи, кој патем ја промаши топката, и му избега играчот.

Ама како ти е полесно, така да си мислиш, ние Јувенташите го мразиме Бонучи зато вака пишуваме. Тој сепак е најдобриот.
Не дека изигра нешто и Бонучи ама Запата му ја подаде со глава на другиот Запата. Нема везе цел тим очај беа.

Vo kakva forma e LEO stopercinata vlezen, Dzeko naredna utakmica majki ke mu iznaebe cim eden Qagliarella go mocase denes

Апсолутно само морони може да го штедат, денес беше очај Бонинаторот, одма би го вратил у Јуве, давај го Барзаљи.
Zs цел фан клуб си ги означи ко морони, bro?

Очекуваше типот Милан да бидат Јувентус 2011-2012,а он нивниот Пирло.Па брате ако више праиш такви хазардерско опортунистички потези можеше и у Верона да отидеш откај знаеш дека нема да испаднат италијанскиот Лестер.:cool:

Бонучи уствари цело време да ти бил Ванче Шиков калибар на играч ама се шлепал успешно 7-8години :))

Днска криминал сите, уз нив и Бонучи. За првиот можда не ама втприот да не можеш да го стигнеш Рики Алварез па да му ебем мајката :)

Него Интеров до кога циганскиве партии бе, да му ебем да не може чуек 3+ да фати на нив, и на оној Хандановиќ племето да му го ебем :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom