Serie A 2017/2018

• Креатор на темата Креатор на темата Марли
  • Време на започнување Време на започнување

Koj ќе биде шампион оваа сезона

• Вкупно гласачи
    261
Статус
Затворена за нови мислења.
Днска криминал сите, уз нив и Бонучи. За првиот можда не ама втприот да не можеш да го стигнеш Рики Алварез па да му ебем мајката :)

Него Интеров до кога циганскиве партии бе, да му ебем да не може чуек 3+ да фати на нив, и на оној Хандановиќ племето да му го ебем :)
нека игра пак без мусачо.

Есенските шампиони од преклани пак ја затераа со бинарниве победи.Не личи на Спалети ова.Ваљда е привремено.:D

Есенските шампиони од преклани пак ја затераа со бинарниве победи.Не личи на Спалети ова.Ваљда е привремено.:D

tenor.gif

Мрш не сери за Интер. :D

Не знам за вас ама мене ми се очекувани овие резултати и перформанси од Милан,еден куп нови недефинирани играчи што треба да се воигруваат поразите и лошите игри се неминовни кога ќе играат против поцврсти екипи..и мојата теза дека Бонучи е киксер и нестабилен дефанзивец скоро на секој нареден натпревар се потврдува каде има еден куп несигурни исфрлувања и поставувања, иако е рано за прогнози мислам дека со овој потег двете екипи направија lose-lose бидејќи Јувентус изгуби дел од мозаикот и назад се многу понестабилни и понесигурни, а Милан за џабе лупнаа еден кош пари за нестабилен играч.

Не дека изигра нешто и Бонучи ама Запата му ја подаде со глава на другиот Запата. Нема везе цел тим очај беа.

Другиот Запата испадна пред Бонучи и ја стави у гол. Бонучи да имаше ориентација немаше да дозволи такво нешто, класичен кикс. Ма да, почетната грешка е на вашиот Запата, он го заеба Бонучи :)

Што пиша Ширеа Нострадамус за Милан на 11 Август
:kafence:

Ако прошлата сезона најдобар "поединец" на тој мртов тим беше тренерот Монтела, оваа година очекувам тој да биде најслабата алка... Купија 10-ина играчи, али Виченцо сеуште ме нема убедено дека е квалитетен тренер, не ми изгледа дека е човек кој може да го подигне тимот на повисоко ниво, као еден Конте на пример, или пак Инзаги со Лацио.

Не знам за вас ама мене ми се очекувани овие резултати и перформанси од Милан,еден куп нови недефинирани играчи што треба да се воигруваат поразите и лошите игри се неминовни кога ќе играат против поцврсти екипи..и мојата теза дека Бонучи е киксер и нестабилен дефанзивец скоро на секој нареден натпревар се потврдува каде има еден куп несигурни исфрлувања и поставувања, иако е рано за прогнози мислам дека со овој потег двете екипи направија lose-lose бидејќи Јувентус изгуби дел од мозаикот и назад се многу понестабилни и понесигурни, а Милан за џабе лупнаа еден кош пари за нестабилен играч.

Супер теза, издржана, квалитетна и пред се поткрепена со факти. Секоја чест.

za taa dadena para, na dvata najseriozni testa sezonava barem edna sansa za gol moraa da napravat, so lazio ne im racunam zasto pocnaa da sozdavaat sansi koga imaa negativa od 4 gola, a so sampdoria za 90 minuti preku sila edna polusansa edvaj uspeaa da napravat, so kesi, i tolku.

Mnogu loso izgledaat na teren, nikakov koncept nemaat momentalno, i ne mi e jasno kako suso, kutrone i kalinic igraat pred silva. Montela mi vadi macari taktika na teren, 3511, duri i bleda kopija e na mrtviot macari, tolku bea denes losi na teren.
Alvarez inace prv put u kariera da vidam deka pretrcal eden igrac : ))), valjda deka togaz vleze, a vise bese kraj na mec, posle 5 min poumren ke bese od sekoj igrac na terenot.

inace eden period od letovo trosevme vreme za diskusii za rodrigez i dalbert :))), kolku smesno i istovremeno tazno od nasa strana, nisto posebno ne se i dvajcata :D.

Ајде да не го отпишвам Милан предвреме ама резултативе почнаја да покажват дека ќе имаат уште многу за работа.
Овај а и мечот со Лацио се добар пример за се она шо се збораше летото кога миланезите дека прават италијански галактикос.[DOUBLEPOST=1506282213][/DOUBLEPOST]
za taa dadena para, na dvata najseriozni testa sezonava barem edna sansa za gol moraa da napravat, so lazio ne im racunam zasto pocnaa da sozdavaat sansi koga imaa negativa od 4 gola, a so sampdoria za 90 minuti preku sila edna polusansa edvaj uspeaa da napravat, so kesi, i tolku.

Mnogu loso izgledaat na teren, nikakov koncept nemaat momentalno, i ne mi e jasno kako suso, kutrone i kalinic igraat pred silva. Montela mi vadi macari taktika na teren, 3511, duri i bleda kopija e na mrtviot macari, tolku bea denes losi na teren.
Alvarez inace prv put u kariera da vidam deka pretrcal eden igrac : ))), valjda deka togaz vleze, a vise bese kraj na mec, posle 5 min poumren ke bese od sekoj igrac na terenot.

inace eden period od letovo trosevme vreme za diskusii za rodrigez i dalbert :))), kolku smesno i istovremeno tazno od nasa strana, nisto posebno ne se i dvajcata :D.

Реално не ни очекував да имаат. Оваа сезона треба само да ја поминат и да видат до кај му е силата.
Имаат интересни појачања ама секој понормален е свесен дека се далеку од титула, па можеби и пласман за ЛШ.
Ова треба да им е како онаа првата сезона на Марота во Јувентус со Дел Нери и полека да почнат да градат.
За разлика од тој тим овие потрошија мини-богатство за овие играчи и незнам какви импликации ќе има во иднина. финансиски фер-плеј, немање пари и сл.

А за Родригез бев изненаден кога сите од него правеа играчиште, а се шо имам гледано од него зо Швајцарија делува како најлошиот играч на теренот.

Последно уредено:

Ne zboruvaj za komsite i nivnata igra koga i nasive se mrtvilo i edvaj ja pobedoa dzenova.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom