Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
A demek tesko ti e tuka da ja pises.. poise vreme i bukvi potrosi za recenicava otkolki odma cenata da ja pises...Во фан клуб Јувентус ја пишав цената која ќе биде платена за СМС.![]()
Ок друже знам што напраил меси у кариера, али нели сега две по ред имаше каде човекот го немаше нигде и сега по таа логика одма му паѓа цена. Иначе да у право си со цениве едноставно фудбалов отиде у курац, затоа и Лацио зборам дека има право да бара 100 че баш поради тоа што и еден ш играч денес вреди минимум 30Меси колку што има постигнато у кариера овој нема ни за 10 животи. И тоа комотно 100М само кажува кај отиде трансфер пазарот. Секој што знае да трча и да шутне топка веќе по default вреди 30М.
Romanista sum ama ne mozes da kazes deka Savic ne vredi, ako moze eden Chiesa da go vrednuvaat 50 milioni, mocko, SMS moze komotno da e 80 milioni( i ja ne sum za toa deka e 100) ama deckoto vredi i toa mnogu![]()
Druze ja te razbiram sto sakas da kazes ama gotovo toa vreme kaj sto imase normalni ceni e veke umreno, jas sum da se stavi nekoe ogranicuvanje ali toa da funkcionira, a ne kako sega so ffp, ali tesko i takvo nestoА кој рече дека Киеза вреди 75М? Тој е уште по-overrated.
Druze ja te razbiram sto sakas da kazes ama gotovo toa vreme kaj sto imase normalni ceni e veke umreno, jas sum da se stavi nekoe ogranicuvanje ali toa da funkcionira, a ne kako sega so ffp, ali tesko i takvo nesto
so ako ima salary cap.. So godini nanazad Golden i Klivlend se na vrvot, se vrtat cat pat Majami Hjuston... Sakramento nema 100 godini vlezeno u plej of, prethodnite 10-20 god bea Bonston i Lejkersi celo vreme..Треба некое salary cup срање да се воведе, пошо се забега тотално.