Serie A 2017/2018

• Креатор на темата Креатор на темата Марли
  • Време на започнување Време на започнување

Koj ќе биде шампион оваа сезона

• Вкупно гласачи
    261
Статус
Затворена за нови мислења.
Иначе најверојатно и конечно од новата сезона ќе може секој тим да си пријави "Б" тим у ваљда најдолната лига па да се качуваат со тек на време погоре.

https://www.football-italia.net/122842/joao-mario-dont-go-italy

Последно уредено:
Јуве пак нема А тим, само во Б имаат искуство хуехуухеухеуууефнекфнсјфсјдфнсдкф ПРСКАААААААААААААМ од хумор

Големи се шансите газда Зампарини повторно да го гледаме во Серија А...:icon_mrgr:

Палермо 2:1 Фросиноне по првиот меч

Големи се шансите газда Зампарини повторно да го гледаме во Серија А...:icon_mrgr:

Палермо 2:1 Фросиноне по првиот меч
Pa dobro empoli parma i palerno.. po ok timcinja.. bolje nego benevento carpi

Резервите на Фросиноне фрлаа топки да прекинат акции на Палермо, по 3-4 топки имаше при напад на Палермо. Се надевам ќе испаднат одма и ќе попијат некоја казна.

Не е само со топките него имаше пенал за Палермо, судијава вика слободен, па пенал, му се ставија играчиве на Фросиноне и врати пак на слободен. Брука.

Не е само со топките него имаше пенал за Палермо, судијава вика слободен, па пенал, му се ставија играчиве на Фросиноне и врати пак на слободен. Брука.
И тоа, ама не сум убеден дека беше пенал, тешка одлука

Ne mi se verue deka vi e krivo sto Palermo ne vleze u prva liga.

Ajd sikter tamo sosve Zamparini, edvaj cekav da ispadnat, iste Kievo da ispadne i nikad da ne se vratat.

Bemti Palermo

Ми затребал Зампарини у прва лига, мрш остај ги нека скапат едно 3-4 сезони у Б ебате тимот скапан.

Тежок гној се и Фросиноне и Палермо кој друг тим да влезеше ќе ми беше мило..

Кој и да влезе пак ќе се борат за опстанок, нормално нема за титула и европски купови, ама тие 6-7 екипи бе цела сезона спијат и на пролет почнуваат да се будат. Така да играат од почеток на првенството лигата ќе биде поинтересна.

Ептен педерски ова со топките иако беше во продолжение и Палермо доби плус две минути. Имаше две топки и овие уште две пуштија.

Палермо шансата за директно да се промовира ја изгуби пред еден месец, а тогаш сменија и тренер и ни топки ни пенал никој не им е виновен што мораше да се одлучува вака. [emoji16]

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom