Serie A 2017/2018

• Креатор на темата Креатор на темата Марли
  • Време на започнување Време на започнување

Koj ќе биде шампион оваа сезона

• Вкупно гласачи
    261
Статус
Затворена за нови мислења.
Иначе да кажем од сега, ако по некоја случајност Лацио изгуби дома од Интер и го изгуби местото у ЛШ тоа ќе биде само ради мене и Клипот и нашево јадење гомна.

И очекуем кафана од Интерашите !!

Иначе да кажем од сега, ако по некоја случајност Лацио изгуби дома од Интер и го изгуби местото у ЛШ тоа ќе биде само ради мене и Клипот и нашево јадење гомна.

А ако тепа Лацио или испадне нерешено очекувате частење од сите 2 фанови на Лацио. Значи кафана не ви бега?

Да да Киево играл јако на крајов.Колку ми се дебилни муабетите дека сите тимови од долниот дел на табелата се разбудиле во последните 5-10 кола.
Да да , се разбудија ама со местенки.Вчера ја гледам Фиорентина- Каљари,удар во рамки на гол немаа домашниве.Сигурно дека толку јаки се па не им дозволија да шутнат на Фиоре.
И Киево исто така.Без разлика на голов утакмицата цел ебан свет ја знаеше уште пред почеток.Соработуваат со Болоња,башка и 1/2 ја сварија.
Па само коловод а го погледнеш и се е јасно.Сите долни тимови ''изиграа'' супер.Освен Спал.Заеби ти мотивирани биле а овие погорниве не биле мотивирани.Приказни за мали деца.

А ако тепа Лацио или испадне нерешено очекувате частење од сите 2 фанови на Лацио. Значи кафана не ви бега?

Не, лацио гази цела година и заслужува ЛШ.

Интер мртвиот ќе иде у ЛШ само ради нас двајца малери :icon_mrgr:

Очекуем кафа а само у случај на победа на Интер ::icon_lol:

Не, лацио гази цела година и заслужува ЛШ.

Интер мртвиот ќе иде у ЛШ само ради нас двајца малери :icon_mrgr:

Очекуем кафа а само у случај на победа на Интер ::icon_lol:

Ќе добиеш кафана од Интераш, никад. Они се кладат у бришење акаунти и книги :D

Ти кафана би организирал за Интерашите , само за да се дружиш со нас... куче тетовско.

Ако не се пензионира ова сезона Буфон ке немам почит спрема него повеќе, паѓа едека е лицемерен одвнадре а се прави голем човек пред очите на јавноста, што е готово готово е освои што освои 40 години имаш остај простор за помладите, тоа е тоа никој не сака да остарее но сите ке остареме ако имаме долг живот, и на сите времето ке ни помине а тебе Буфон веќе ти помина за да бидеш уште на фудбалските терени

Ако не се пензионира ова сезона Буфон ке немам почит спрема него повеќе, паѓа едека е лицемерен одвнадре а се прави голем човек пред очите на јавноста, што е готово готово е освои што освои 40 години имаш остај простор за помладите, тоа е тоа никој не сака да остарее но сите ке остареме ако имаме долг живот, и на сите времето ке ни помине а тебе Буфон веќе ти помина за да бидеш уште на фудбалските терени

:facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm:
:facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm:

Гатанка за 9то одделение

Мало, грдо, кради, спие на таван и има вошки?

- Навијач на ЈЈувентус.

Мајтапот настрана, за викендот на шанк седам со другарите и иди едно паше, генерално многу слаб лик низ градот, незнаев дека навива за јувентус и ајде почнавме да се гибаме за дербито ааауу ова она црвен беше не беше бла бла пјанич дрн дрн, се смена темата пиевме по некоја пијачка небитно...ликот замина до вц и не се врати да плати.. успат пола пакета му ја испуши на шанкерот :cool:.

Ген лоповски мме.

Гатанка за 9то одделение

Мало, грдо, кради, спие на таван и има вошки?

- Навијач на ЈЈувентус.

Мајтапот настрана, за викендот на шанк седам со другарите и иди едно паше, генерално многу слаб лик низ градот, незнаев дека навива за јувентус и ајде почнавме да се гибаме за дербито ааауу ова она црвен беше не беше бла бла пјанич дрн дрн, се смена темата пиевме по некоја пијачка небитно...ликот замина до вц и не се врати да плати.. успат пола пакета му ја испуши на шанкерот :cool:.

Ген лоповски мме.
И Марли беше ист на Крф.

И Марли беше ист на Крф.

Сум ти кажал да не ме влечеш за јазик, да не им кажем на људиве сеа дека да не беше Марли на твои 30 године уште немаше да имаш пичка видено :icon_mrgr:
Сеа со кандида, али добро :icon_lol:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom