Serie A 2017/2018

• Креатор на темата Креатор на темата Марли
  • Време на започнување Време на започнување

Koj ќе биде шампион оваа сезона

• Вкупно гласачи
    261
Статус
Затворена за нови мислења.
Иначе, ич не ми се свиѓа што се гледа меѓусебен дуел, не е ова елиминационо натпреварување, само у Италија мислам дека е така, многу е неправедно. Сеа цела сезона сме се истуриле од голови давање а ќе ми одлучува тука една или две утакмици, марш!
Ako се плашиш од овој Интер тешко тебе :ROFLMAO:

Ako се плашиш од овој Интер тешко тебе :ROFLMAO:
Не бе брат за плашење, лошото е со повредениве, да сме у пун состав како цела сезона, немаше ич да му се секирам, вака со Каиседо нишо не праиме..

Иначе, ич не ми се свиѓа што се гледа меѓусебен дуел, не е ова елиминационо натпреварување, само у Италија мислам дека е така, многу е неправедно. Сеа цела сезона сме се истуриле од голови давање а ќе ми одлучува тука една или две утакмици, марш!
И во Шпанија се гледа меѓусебен дуел.

У случајов се гледа директен дуел, кај што дури и нерешено ви иде у полза. Пореално од ова не може да биде.

У случајов се гледа директен дуел, кај што дури и нерешено ви иде у полза. Пореално од ова не може да биде.
Да де, ама не е реално, ние сме дале над 20 гола поише од вас, зошто да одлучува една утакмица? Ете баш на таа една не ни' играат двајцата најбитни играчи, како тоа е реално? Лига е и има 38 кола, апла неправедно е да се гледа меѓусебен според мене и тоа е тоа.
Тепајте не 24-0, и така вие одете :icon_mrgr:

Гол разликата се гледа, не кој колку дал. :D 6 гола е разликата во полза на Лацио, али небитно тоа ако се гледа меѓусебен дуел.

Гол разликата се гледа, не кој колку дал. :D 6 гола е разликата во полза на Лацио, али небитно тоа ако се гледа меѓусебен дуел.
Тачно, од нервоза више не размишљам :icon_mrgr:
Ете и полесно ќе им е така, нека не' тепаат 7-0 и нек идат они у ЛШ.

Јас сакам Интер да го тепа Лацио и они да играт ЛШ :)

Тачно, од нервоза више не размишљам :icon_mrgr:
Ете и полесно ќе им е така, нека не' тепаат 7-0 и нек идат они у ЛШ.
Во таков случај доволни би им биле 4 гола не 7 пошто и гол разликата на Лацио ќе се намали :D

Nebiten si ti sto sakas
Колку сум јас битен, толку се сите тука, вклучувајќи те и тебе. А ти во ситуацијата не си повикан ни па цитиран или испровоциран за да така ми се обраќаш.

А сакам да оди Интер во ЛШ бидејќи мислам дека подобро би ја преставиле Италија, а и ќе им биде овозможено повеќе да трошат отколку да продаваат летово. Имаат амбициозни сопственици и проект за развој и напредок на клубот, за разлика од Лацио.

Колку сум јас битен, толку се сите тука, вклучувајќи те и тебе. А ти во ситуацијата не си повикан ни па цитиран или испровоциран за да така ми се обраќаш.
Druze oladi be neli razbiras sala

А сакам да оди Интер во ЛШ бидејќи мислам дека подобро би ја преставиле Италија, а и ќе им биде овозможено повеќе да трошат отколку да продаваат летово. Имаат амбициозни сопственици и проект за развој и напредок на клубот, за разлика од Лацио.
Dtuze krevaj racna, neli razbiras sala, ne sum tuka da se vregam so nekoj, pogresno skros me sfati

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom