Padroni di Roma
Aquile
Da ama go imate santonSrekja go nemame Gresko u tim
Po se izgleda Lacio ke igra bez Imobile i Luis Alberto i plus De Fraj e nase dete.Poslednive godini ne sme bile poblisku do plasman vo LS.
Bice napeto.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Da ama go imate santonSrekja go nemame Gresko u tim
Po se izgleda Lacio ke igra bez Imobile i Luis Alberto i plus De Fraj e nase dete.Poslednive godini ne sme bile poblisku do plasman vo LS.
Bice napeto.

Ako се плашиш од овој Интер тешко тебеИначе, ич не ми се свиѓа што се гледа меѓусебен дуел, не е ова елиминационо натпреварување, само у Италија мислам дека е така, многу е неправедно. Сеа цела сезона сме се истуриле од голови давање а ќе ми одлучува тука една или две утакмици, марш!

Не бе брат за плашење, лошото е со повредениве, да сме у пун состав како цела сезона, немаше ич да му се секирам, вака со Каиседо нишо не праиме..Ako се плашиш од овој Интер тешко тебе![]()
И во Шпанија се гледа меѓусебен дуел.Иначе, ич не ми се свиѓа што се гледа меѓусебен дуел, не е ова елиминационо натпреварување, само у Италија мислам дека е така, многу е неправедно. Сеа цела сезона сме се истуриле од голови давање а ќе ми одлучува тука една или две утакмици, марш!
Епа ете, глупи јужнациИ во Шпанија се гледа меѓусебен дуел.
Иначе, ич не ми се свиѓа што се гледа меѓусебен дуел, не е ова елиминационо натпреварување, само у Италија мислам дека е така, многу е неправедно. Сеа цела сезона сме се истуриле од голови давање а ќе ми одлучува тука една или две утакмици, марш!
Да де, ама не е реално, ние сме дале над 20 гола поише од вас, зошто да одлучува една утакмица? Ете баш на таа една не ни' играат двајцата најбитни играчи, како тоа е реално? Лига е и има 38 кола, апла неправедно е да се гледа меѓусебен според мене и тоа е тоа.У случајов се гледа директен дуел, кај што дури и нерешено ви иде у полза. Пореално од ова не може да биде.
Тачно, од нервоза више не размишљамГол разликата се гледа, не кој колку дал.6 гола е разликата во полза на Лацио, али небитно тоа ако се гледа меѓусебен дуел.

Во таков случај доволни би им биле 4 гола не 7 пошто и гол разликата на Лацио ќе се намалиТачно, од нервоза више не размишљам
Ете и полесно ќе им е така, нека не' тепаат 7-0 и нек идат они у ЛШ.

Nebiten si ti sto sakasЈас сакам Интер да го тепа Лацио и они да играт ЛШ![]()
Колку сум јас битен, толку се сите тука, вклучувајќи те и тебе. А ти во ситуацијата не си повикан ни па цитиран или испровоциран за да така ми се обраќаш.Nebiten si ti sto sakas
Dtuze krevaj racna, neli razbiras sala, ne sum tuka da se vregam so nekoj, pogresno skros me sfatiКолку сум јас битен, толку се сите тука, вклучувајќи те и тебе. А ти во ситуацијата не си повикан ни па цитиран или испровоциран за да така ми се обраќаш.
Druze oladi be neli razbiras sala
А сакам да оди Интер во ЛШ бидејќи мислам дека подобро би ја преставиле Италија, а и ќе им биде овозможено повеќе да трошат отколку да продаваат летово. Имаат амбициозни сопственици и проект за развој и напредок на клубот, за разлика од Лацио.
Ок, мене не ми изгледаше шала, обично прифаќам шали и на моја сметкаDtuze krevaj racna, neli razbiras sala, ne sum tuka da se vregam so nekoj, pogresno skros me sfati