Добар ти е постот, али да ти кажам нешто за болдираново за кое не се согласувам. Ти од една ситуација каде реално имаше пенал за Реал си згрозен и не ти се гледа ЛШ, а збориш за Калчото ЌЕ станело такво, не бе друже, одамна е такво, само што во Италија, вие сте во ситуацијата на Реал, затоа не сте згрозени и имате претстава дека се е океј и дека останатите фанови претеруваат кога е во прашање Јувентус. Ама за вас сликата е поинаква, за вас и неутрални фанови што навиваат за екипи од други лиги го зборат истото што тука се зборува. Зошто еве за Милан и Интер не зборуваат?
Ако е така и мене ми се згрози 2015 кога ве поведовме 2-1 па ви свиреа два пенала. Погледни ги тие ситуации за пенал со онаа на Бенатија, стај се на мое место да видиш колку повеќе ќе се згрозиш. Јас знам дека не е исто првенствена утакмица и 1/4 финале, ама судиска грешка си е судиска грешка, мене јад ме фаќа кога има судиска грешка и на пријателска, а не па во Дерби. И замисли да повторам ситуацијата со Бенатија реално беше пенал, а она на Мајкон што го досвире беше надвор од шеснаесетник, а вториот на линија, на граница, али ги свирна пенали и ја добивте утакмицата.
А јас сеуште се тешам дека со Јувентус работите се случајни кога се во прашање судиски грешки и дека не постојат посебни критериуми, доколку сменам мислење ќе треба да престанам да гледам Калчо, иако работите вака гледано стојат како сите тука што зборуваат.