Serie A 2017/2018

• Креатор на темата Креатор на темата Марли
  • Време на започнување Време на започнување

Koj ќе биде шампион оваа сезона

• Вкупно гласачи
    261
Статус
Затворена за нови мислења.
ПУШИИИИ ИНТЕЕЕЕР!!!!

orsato.jpg

Хахахахахахахахах :backa:

Со Рома ни судии нема да ви помогнат, ние ќе ви бидеме џелатот:cool:

Ја сфаќам дека си навивате за Јувентус, нормално е да се радувате на победите, ама да се радуваш на утакмици добиени со судии и на судиска помош и плус да се ситиш на тоа е најголемото дно што може да постои.

^^
Пак ќе се тргнеше Ханданович :D

Море, ако мислат сите како Наинголан, под претпоставка дека изјавата ја дал он и стварно го мисли тоа, очекувај 3 бода у Торино да одат. :D

Бидете бе брат :) Јас вечерва сум се радувал ко Скудето да сме освоиле... и да не завршиме прво на крај, ич око нема да ми трепне, дека реално оваа сезона сме тапа.

Али за ова вечерва ќе славам бре, маме ќе му ебам!!!

^^
Пак ќе се тргнеше Ханданович :D

Море, ако мислат сите како Наинголан, под претпоставка дека изјавата ја дал он и стварно го мисли тоа, очекувај 3 бода у Торино да одат. :D

Точно, Наинголан иако не ги сака Јуве, има изјавено дека повеќе сака Јувентус да освои, вели не може Рома цело време е при врвот да не освои титула, а Наполи од никаде да станат шампиони :)

Сепак во прашање се бодови за пласман во ЛШ, иако мислам по овој пораз на Интер на три кола пред крајот и од Јуве да изгубиме, двете други да ги тепаме, ќе обезбедиме пласман у ЛШ, бидејќи последно коло Лацио и Интер играат меѓусебно.

Не знам како не ви е срам да кажете дека не било црвен што требаше да му напраи да си ја земе на Манџа ногата за дома ли?!?!? Чист втор жолт за Пјаник значи црвен, играч помалку и за Јуве...тоа мислам дека беше на 1-1 стварно не знам во кој правец ќе одеше натпреварот и дали набрзо после тоа ќе беше 2-1 за Интер...од Јуве фала богу никој не е задоволен, а Интер пристап како за право дерби и како на нив да им требаа бодовите за титула, а не на Јуве..

Бидете бе брат :) Јас вечерва сум се радувал ко Скудето да сме освоиле... и да не завршиме прво на крај, ич око нема да ми трепне, дека реално оваа сезона сме тапа.

Али за ова вечерва ќе славам бре, маме ќе му ебам!!!
Јебига, никад не си славел ЛШ, па комплетно те разбираме кога славиш победа против Интер (каква и да била).

Никој не оспорува, требаше да јаде црвен и Пјанич али да го кривиш судијата зошто Спалетот ви го изгуби натпреварот во две минути :confused: Вади капитен за да пушти играч што едвај заиграл сезонава за интер. Одигравте страшен меч ама сето тоа ви го негираше Спалети со потегот на крај :)

Никој не оспорува, требаше да јаде црвен и Пјанич али да го кривиш судијата зошто Спалетот ви го изгуби натпреварот во две минути :confused: Вади капитен за да пушти играч што едвај заиграл сезонава за интер. Одигравте страшен меч ама сето тоа ви го негираше Спалети со потегот на крај :)

Можеби ако Пјанич добиеше црвен, таа измена на Спалети и ќе немаше значење или ќе немаше да се случи, како што ве претиснаа со играч помалку, 10 на 10 можеби ќе ве решеа порано и поубедливо. Затоа, не треба да се дава на значење и да се потенцира измената на Спалети. Јас сеуште не сакам да верувам дека за Јуве има други критериуми, доколку сум со такви мисли не треба веќе да гледам Калчо, ама случајно или не случајно често има такви ситуации каде Јуве има ветер у леџа од судиите, не ми е тоа впечаток ради што играа сериа б и се оцрнети за местење па да ми се очите вперени кон Јуве, туку едноставно во тој правец одат работите да размислуваш дека е така, еве и оваа вечер се потврди.

Јас бев прв што реков дека Интер сам се заеба, односно Спалети со Сантон, ама судењето не смее да се занемари. Не е само црвениот за Пјаниќ, имаше 3-4 ситуации каде не свиреше чисти и очигледни фаули. Во прво Алекс Сандро лакт у вилица на Кансело а овој одмавмна со рацете, немало фаул, потоа не знам кој му влезе на Рафиња од позади, мислам Пјаниќ беше, го одра, чист жолт овој ни фаул не досуди. Недосудениот црвен за Пјаниќ беше капак на се, а се ова се работи кои се огромен ветер во грб за Јувентус, и тоа не само денес него и на следните и претходните мечеви. Орсато главен, Таљавенто четврти судија, Валери ВАР судија ако не се лажам, ZZ момчади, екипа снова. СИТЕ ДО ЕДЕН ДА УМРАТ, СИТЕ!

Po Gol Di Muntari imame faul di pjanic grmeheheheh

Ova bese za ocekuvanje, cela nedela za ova se zbori, i za kriteriumot koj ke go imaat sudiite posle prethodnoto kolo. Denes orsato nametna strog kriterium, ok ke se soglasev so istoto da ne bese ova so pjanic, ima edna slika koja perfektno dolovi kade e orsato za vreme na toj faul, plus postoi i VAR ...
Tocno e deka na krajot inter ja sjebaa, odnosno spaleti, ama ova ne smee da ostane zanemareno, zasto cela utakmica ja izigraa so igrac manje se istrosija troduplo poveke, ne mozea da odat na kraj pola igraci, taka da sekako dobro ke im doese i juve da ostanat so igrac manje, toa ke znacese deka i oni na kraj ke bea apla istroseni a i inter poise prostor ke imaa i da napadnat i da imaat posed na topka.

Ne e ova presedan ko gol di muntari, ama e ocigledna odluka koja ide u korist za juve, dokolku denes bese barem nereseno utre ocekuvav teski krazbi i na fiorentina napoli. Sea roma neka mu ja mislat u situacija pak da se bod razlika ovie, sreka se odlepija i tie za LS denes.

Темава полна дечурлана со мох место бркови...

Црвениот за Интер оправдан а тоа што не му даде црвен на Пјанич незнам како ќе го оправда.

Како и да е Сапалети ја зезна, Интер требаше да победи 3-1 минимум ама Спалети...
јебеш га.[DOUBLEPOST=1524956765][/DOUBLEPOST]
Недосудениот црвен за Пјаниќ беше капак на се, а се ова се работи кои се огромен ветер во грб за Јувентус, и тоа не само денес него и на следните и претходните мечеви. Орсато главен, Таљавенто четврти судија, Валери ВАР судија ако не се лажам, ZZ момчади, екипа снова. СИТЕ ДО ЕДЕН ДА УМРАТ, СИТЕ!

Ветер у грб а примат гол у 88ма, Пиги со глава ви дава гол :pos:
Судиите, жими куров.

Последно уредено:
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom