Serie A 2017/2018

• Креатор на темата Креатор на темата Марли
  • Време на започнување Време на започнување

Koj ќе биде шампион оваа сезона

• Вкупно гласачи
    261
Статус
Затворена за нови мислења.
Не ми е јасно зошто Родригез шутира пенали кај Милан.. Боље Бонучи да шутира коа веќе става дефанзивец изведувач...

Тек сега ќе биде интересна трката за првите две позиции откако јуве го чека апла хардкор гостување на вембли и со повредени Игуаин(колку е сериозна повредава од вчера, незнам) и Бернардески кој им е мотор на екипата последниве кола наводно аут до крај на сезона а и Дибала ван форма ради повреда.

Уствари што зборам ја бе, имам проблем со јувентус :ROFLMAO:

Kielini mozno e da bide suspendiran eden ili poise natprevari radi udarot na beloti.
Momentot e faten od kameri na sky pokraj terenot, a ne od tie sto prenesuvale, zatoa i VAR ne reagiral, bar taka stoi vo objasnuvanjeto, inace poise od ocigledno e deka mu vleze so boks u faca, realno 2 natprevari mislam deka treba da bide kaznet, direkten crven e ova.

Последно уредено:
Сеа ќе ти дојди растичот ќе кажва како сме заслепени и ПР машина, како тој е објективниот итн итн.

И за голот со рака објективниот беше нем ко мумија ама тое.

За разлика од вас, имаме искреност и доблест да си признаеме кога нешто е досудено у наша корист, ако можеш да видиш у нашиот фан клуб дека тој инцидент со раката беше коментиран од мене и форца милан или миланез ако не се лажам, кај шо и двајцата си признаваме и дека имаше пенал недосуден за Сампдорија. Иако и тој е крајно дискутабилен пошо имаше туркање од запата.
А вие, до утре ќе се карате и ќе покажувате инает за милијарда ситуации, и никогаш директно нема да кажете дека некоја одлука била погрешна, туку у најголема рака ќе кажете на пример "можеше ама не мораше" тип на одлука.
Ете баш за Киелини, ова не е прв пат, СО СЕЗОНИ СЕ СЛУЧУВА... вие штама. За сите е сељачина, за вас е "пргав" и "неспретен со рацете".
А по 1000 страни изнапишувате како Тоти, Матераци и тн биле сељаци, а вашиве се легенди и играчи со целосно чист образ.

Најдно од навивачи сте.

Последно уредено од модератор:
Цела кариера му е таква на носурдата гнасна и на она копилено Де Роси. Ај Де Роси е мадафакер и ќе се тепа со сите, ама Лигњавко ти е класичен мекуш и пичка. Му ебам тоа сестрата у пичка и сите 700 факултети што ги завршил. Грд нос племе ти ебам.

Би се кладел со Џонтра по лектира дека Милан пред Интер ќе заврши на крај. :D :D :D
Брат ако Милан заврши пред Интер тоа ќе значи и крај на животот на оваа мизерија што се крие под овој псевдоник или џиберски речено ник. На Стек со кур у гз да му остаам жиК.

Не ми е јасно зошто Родригез шутира пенали кај Милан.. Боље Бонучи да шутира коа веќе става дефанзивец изведувач...
Преку 20 пати има изведувано пенали за Волфзбург и репрезентација. Кога Кесие не е на терен Родригез е втор изведувач.

Крпче од Васиљ беше бољи :Д

Иначе се прегледуваше снимката и не досудиле пенал прво пошо е надвор од 16-тник а второ пошо има мал контакт меѓу Калабрија и Запата и тоа влијае на играњето со рака.
Контактот беше внатре во шеснаесетник и тоа требаше да биде пенал штом веќе прегледуваа на Вар не ми е јасно што видоа тие од горе. Сега значи се е у реду и со Вар во врска со овој случај а? Да беше Јувентус во оваа ситуација ќе го тупевте тука како било срам и судии и Вар, а вака со овие смешни трескања ништо не правиме друже.
Прекршок во напад сакаш да кажеш сериозно? :)

Лацио 50 шутеви во гол имаат против Верона и мистерија е како сеуште е 0-0.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom