Serie A 2017/2018

• Креатор на темата Креатор на темата Марли
  • Време на започнување Време на започнување

Koj ќе биде шампион оваа сезона

• Вкупно гласачи
    261
Статус
Затворена за нови мислења.
Ќе чекате и вие Наполи па коа ќе добива апла помош за да пишете вакви пресмешни досетки.
Само да си збориш нешто, без разлика... ми звучиш како некој од 14-16 години

Kутроне има 20 години. Нема ни 1 цела сезона изиграно. Во моментот може стварно мислел со рамо го дал. Како и да е имаше доблест да се извини после натпревар. За разлика од Буфон кој имаше 34 години тон искуство зад него даде една скроз недолична изјава. Никој не се прави Мајка Тереза тука само се гледа разликата во однесување. И да еве за овој гол од федерација прегледуваат дали да го казнат. За тоа за буфон ништо немаше спомнато такво.
Па како да го казнат Буфон кога он не даде нерегулерен гол тогаш? Буфон ја извади топката од мрежа и рече дека не видел што се случило затоа што не ја гледал линијата туку топката, а и да видел не би кажал на судијата. Кутроне исто не кажа на судијата туку после се извини откога ги земаа трите бода. Па еден Марадона даде гол во полуфинале на СП со рака па сите го сметаат за Господ а од друга страна Буфон требало да истрча кај судијата и да го моли да го признае голот. Абе ајде!!!

Буфон не требаше да биде казнет тогаш бе, него судијата што го судеше мечот. Проблемот со Буфон е што даде многу селска изјава после мечот, ако добро памтам беше нешо у стилот дека и да видел дека не е гол немало да признае, според мене ич не му требаше тоа али ајде.

Ќе чекате и вие Наполи па коа ќе добива апла помош за да пишете вакви пресмешни досетки.
Кутроне прошлиот викенд? Или не се важи дека се извинил јавно, а важно си лапнаа 3 бода. :kafence:

Па еден Марадона даде гол во полуфинале на СП со рака па сите го сметаат за Господ а од друга страна Буфон требало да истрча кај судијата и да го моли да го признае голот. Абе ајде!!!
Марадона си признава дека дал гол со рака.

Не дека Буфон требало да трча кај судијата, глупости, едноставно ко што кажа Стекот изјавата му беше многу селска и глупава, не му доликува на таков џентлмен ко што сакате да го претставите повеќето јувенташи.

У право е и овој над мене. :D

Буфон не требаше да биде казнет тогаш бе, него судијата што го судеше мечот. Проблемот со Буфон е што даде многу селска изјава после мечот, ако добро памтам беше нешо у стилот дека и да видел дека не е гол немало да признае, според мене ич не му требаше тоа али ајде.
Што се замараш ти што изјавил Буфон ?

Што ти менвит то во првенството или животот ?

Што се замараш ти што изјавил Буфон ?

Што ти менвит то во првенството или животот ?
А тебе што те боли курот што Стек се замара што изјавил Буфон?

Ти што се замараш со Интер ?
Ти мења нешто у животот

?

А тебе што те боли курот што Стек се замара што изјавил Буфон?

Ти што се замараш со Интер ?
Ти мења нешто у животот

?
Кај виде дека се замарам со небитни ?

Забрането е пцуење.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom