Serie A 2017/2018

Koj ќе биде шампион оваа сезона

• Вкупно гласачи
    261
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.963
Поени од реакции
23.494
Што се деси бе има некја снимка дур дојдов на работа промашив тоа :)
Да видим шо глупост напраел Бонинаторот[DOUBLEPOST=1508680539][/DOUBLEPOST]
3 utakmici ke jade suspenzija za ova, a i 2 da se, ke gi utne juve : )))
kakov crep
Како игра, може и подобро за Милан :icon_lol:[DOUBLEPOST=1508680576][/DOUBLEPOST]
Ама чекајте сега не се договоривме вака, нели сме богати, како сега вака, од каде ова ..............
Жарко 1 на 1, ти ли си?

Член од
16 јануари 2009
Мислења
255
Поени од реакции
135

Како игра, може и подобро за Милан :icon_lol:[DOUBLEPOST=1508680576][/DOUBLEPOST]

Жарко 1 на 1, ти ли си?

Чекич

Мајкл Оливер судиски боготац
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.998
Поени од реакции
6.305

Жарко 1 на 1, ти ли си?
Не сум бро, Марли Кгн, ди мастер трол. Треба нешто ?

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.686
Поени од реакции
88.648
Види го лигушот па уште се на прави удрен кај судијата као "шо направив сега?".

Мрш бре, биди среќен на крај во Киево да те продадат, да им носиш бурек на Дајнели и Гоби.

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.573
Поени од реакции
5.579
Сеа Лападула ќе го избрка Монтела

Sent from my MI 5 using Tapatalk

Член од
6 април 2014
Мислења
5.137
Поени од реакции
6.585
Ne mi e krivo za mizerniot milan tuku mi e krivo za Montela koj ne uspeva od drvata da napravi fudbaleri a poradi takvi drva ke strada i mozno e da dobie odkaz. Ne e lesno da si imas rabota so drva vrredni 200+ milioni go sozaluvam covekot.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.331
Поени од реакции
46.985
od vleguvanjava na spalofci, benvnenetnetutovci i ostali takvi kjar imaat ovie genoa neviden, ovie ne igraat dobro ni za standardite za serija b, vakvo mrtvilo od tim odamna neam gledano, porano so gasperson bea super za oko ali momentalno ti se ko stouk na vremeto so pjulis, RAK.
Milan so igrac pomalce i ovie pak zadovolni so bodov : ))), baska sto milan se raznisani bajagi, ne mi se verue deka cela ja izgleav od pocetok do kraj, najinteresen moment isklucuvanjeto na bonuci, tolku od vozbudata.

Член од
10 август 2011
Мислења
1.930
Поени од реакции
7.811
Сеа сите ја префрлаат топката кај Монтела :). И управата и играчите и навивачите. Ја мислам дека убедливо најмногу сезонава ја усраа оние двајцата кловнови Фасоне и другиот, кои не можеа полошо да ги потрошат тие 200 милиони. Многу преплатени и некомпатибилни играчи имаат во тимот, а тоа беше нивна работа летово. Не знам дали некој тренер воопшто ќе може да ја исправи работата сезонава.
Можда сум грешка, ќе видиме. Може и ќе се смени нешто драстично со играта на тимот ако дојде нов тренер.

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.332
Поени од реакции
15.595
Кога им зборев дека ништо спектакуларно не направија двајцата, ме убедуваа дека биле ѕверки што следеле играчи цела година. Сега слободно може да се закопаат у земја со главите и двајцата за фејл периодов.

Ме изненади Бонучи, очекував да биде лидер, он ми глуми Ранокија.

Само едно беа во право, дека нема да се борат за титула.

Член од
8 јули 2008
Мислења
4.517
Поени од реакции
8.232
Сеа сите ја префрлаат топката кај Монтела :). И управата и играчите и навивачите. Ја мислам дека убедливо најмногу сезонава ја усраа оние двајцата кловнови Фасоне и другиот, кои не можеа полошо да ги потрошат тие 200 милиони. Многу преплатени и некомпатибилни играчи имаат во тимот, а тоа беше нивна работа летово. Не знам дали некој тренер воопшто ќе може да ја исправи работата сезонава.
Можда сум грешка, ќе видиме. Може и ќе се смени нешто драстично со играта на тимот ако дојде нов тренер.
Океј можеби преплатени имаше неколку играчи(не претерано сеа и вие не ја праите на големо работава), ама тука лежи проблемот, што тие играчи беа земени токму на инсистирање на Монтела (ко на пример Калинич и Биља). Друга работа, реално нема клуб на планетава земја кој не би го земал Бонучи за 40 милиони, таков како што го знаеме од јувентус. Сеа што он е флоп тоа е друга работа (сега за сега, може ќе се опраи, треба време да се пронајде). Ја не верувам дека некој би го одбил летово Бонучи за таа сума, ама било било голем кој клуб на планетава земја, далеку поквалитетни екипи би го потпишале со две раце Бонучи за 40 милиони летово.

Монтела игра 3-5-2 а врска нема како да се реализира таа формација, никад у живот нема играно така(пред 2 месеци му текна), тотално е идиот, играта што ја фура (ако може така да се нарече) е мртвило, гној. Дефанзивна поставеност - у минус навлага. Стварно нема појма како треба да функционира одбрана со 3ца стопери. Од километар се гледа. И проблемот во Бонучи и општо катастрофална одбрана на милан во голем процент паѓа на Монтела.
Ја 1000% гарантирам, одма ќе заличиме на нешто во моментот коа ќе дојде некој нов и (истакнувам) квалитетен тренер, достоен за одговорноста која ја носи "враќањето на Милан" . целиот клуб би бил тотално различен, милион пати посериозен кога ќе го сменат тренерот.

Не ме заебавај бе види го како пиче е цело време. Биди маж, признај си ги грешките, увиди дека не те бива и бегај си, нема причина зашто да го влечеш Милан со тебе у пропаст. Стварно мора да преземат нешто додека сеуште има време и додека имаме шанси за ЛШ. Пошо уште некоја утакмица вака и од такво дно не се враќаме.

Им отиде целиот жар на играчиве заедно со него.

Уште од лето ме секираше преголемата доверба кон Монтела од страна на Фасоне и Мирабели, и негово отпуштање ќе значи и нивно флопнуење (пошо му идеа во неколку наврати по ќеф).

Сезонава после милион години е ултра интересна и изедначена во Италија, има доста конкуренција на врвот... а Милан не ги исполни очекувањата. Заслужува ваква интереснас сезона јак Милан,се надевам дека тоа ќе го добиеме со отпуштање на кретенов и назначување на некој нов тренер.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom