Serie A 2017/2018

Koj ќе биде шампион оваа сезона

• Вкупно гласачи
    261
Статус
Затворена за нови мислења.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Добро бе полека. Не се напнувај одма.

Ај за Киелини да се сложам дека е стар,мада не е така. Има во него уште една - две сезони, ама за тоа дека Калдара не постои, а посебно за Де Вриј дека е просек, навистина немам зборови.

Sent from my Lenovo P1ma40 using Tapatalk
Ти брат сигурно или тролаш или се заебаваш..трето нема..неможи да напишиш дека со Ругани,Калдара,Ховедес,Де Вриј и 100 годишните Киелини и Лихштајнер Јувентус ќе ја има најдобрата одбрана во светот:pos:..ајде разбирам ако се зафркаваш простено ти е,ама ова неможиш сериозен чоек што е фан долго време на истиот клуб да го пишува..јас ти тврдам дека ниту еден фан на Јувентус на форумот не го дели истото мислење со тебе дека со овие играчите Јувентус ќе доживее ренесанса....тоа ти е исто како јас да напишам дека Интер со Габигол,Пињамоти и Карамох идната сезона ќе го има еден од најдобрите напади во Европа.

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.686
Поени од реакции
88.649
тоа ти е исто како јас да напишам дека Интер со Габигол,Пињамоти и Карамох идната сезона ќе го има еден од најдобрите напади во Европа.
Како може да го има еден од најдобрите напади, кога Спалети е минстер за одбрана...

Член од
22 октомври 2017
Мислења
26
Поени од реакции
7
Ти брат сигурно или тролаш или се заебаваш..трето нема..неможи да напишиш дека со Ругани,Калдара,Ховедес,Де Вриј и 100 годишните Киелини и Лихштајнер Јувентус ќе ја има најдобрата одбрана во светот:pos:..ајде разбирам ако се зафркаваш простено ти е,ама ова неможиш сериозен чоек што е фан долго време на истиот клуб да го пишува..јас ти тврдам дека ниту еден фан на Јувентус на форумот не го дели истото мислење со тебе дека со овие играчите Јувентус ќе доживее ренесанса....тоа ти е исто како јас да напишам дека Интер со Габигол,Пињамоти и Карамох идната сезона ќе го има еден од најдобрите напади во Европа.
Брат не те тролам, само за разлика од тебе и многу други јас верувам во нашите играчи, а нивниот квалитет го проценувам врз основа на претходно изгледани натпревари, не на статистички податоци, мада и статистиката на Де Вриј и на Калдара покажува дека се едни од најдобрите штопери во Италија. Лично мене Де Вриј ми е омилен, подобар од тоа што Киелини беше во неговите најдобри години. Сум го гледал човекот во Лацио, кине, сам им ја држи одбраната веќе две сезони.

Калдара лани беше столб на одбраната на Аталанта, тим кој се пласираше во ЛЕ,а дечкото има само 23 години. И оваа сезона игра одлично. Ховедес под услов да не се повредува, е исто така одличен играч, а има 30 години. Спинацола игра одлично во Аталанта.

Ругани е многу коректен и сигурен во пас игра, не прави киксови, физички е јак.

Ќе правиме муабет следната сезона.

Член од
6 април 2014
Мислења
5.137
Поени од реакции
6.585
Па не е се во одбраната бе другар.

Кај е средниот ред и нападот?

Лани изгубија единствено поради тоа што средниот ред не можеше да се носи со Реаловиот.

Go imavte 90 milionskiot Iguain 40 milionskiot Pjanic, dodeka real vo sredniot red ima mladi talenti kako asensio , kasimero siguren si vo toa sto go pisuvas ?

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.686
Поени од реакции
88.649
Ми се свиѓа никот... Чешка Фурија :pipi:

Инаку за ранобудниците, чист кец како планина 1.90 коефициент Киево да тепа

Пелисие, Сорентино, Дајнели, Томовиќ, Гоби.... нема заебанции со старите магариња :cool:
:oleee:

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.331
Поени од реакции
46.985
komentatorov si komentira ko da e 4-2, a golov ponisten, ke primeti utre izglea deka e uste 3-2, duri i gore e smeneto a i imase uste edna repeticija so grafika deka so var e pregledano i ponisteno. Glupak.

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.686
Поени од реакции
88.649
ХАХАХАХАХАХАХХА КАПИТЕНОТ КАПИТЕНСКИ... Па уште и Сторари му дава совети, бем ти капитеништето.

40 милиони жбрррррррц, една од поголемите кражби последниве години:kafence:

Чекич

Мајкл Оливер судиски боготац
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.998
Поени од реакции
6.305
ХАХАХАХАХАХАХХА КАПИТЕНОТ КАПИТЕНСКИ... Па уште и Сторари му дава совети, бем ти капитеништето.

40 милиони жбрррррррц :kafence:
Ама чекајте сега не се договоривме вака, нели сме богати, како сега вака, од каде ова ..............

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.331
Поени од реакции
46.985
3 utakmici ke jade suspenzija za ova, a i 2 da se, ke gi utne juve : )))
kakov crep

Член од
22 октомври 2017
Мислења
26
Поени од реакции
7
Go imavte 90 milionskiot Iguain 40 milionskiot Pjanic, dodeka real vo sredniot red ima mladi talenti kako asensio , kasimero siguren si vo toa sto go pisuvas ?
Никој не го спомна нападот, зборев за средниот ред. Не можеш со Пјанич, кој притоа беше повреден и со Кедира да се спротивставиш на играчишта од типот на Модрич и Крос кој го имаат Касемиро позади да им чува грб.

Затоа оваа сезона имаме играчи како Матуиди и Бентанкур кој се ѕверови дефанзивно и делуваат многу сигурно на топка. Оваа сезона имаме доволно играчи за ротација во средниот ред и тоа е клучот за новото скудето.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom