Serie A 2016/2017

• Креатор на темата Креатор на темата Stefan-kobe
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе го освои Скудетото?

• Вкупно гласачи
    170
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Мене овој Чалханоглу ми е ништо посебно, слободните ги владее и толку. Бонавентура има поголем капацитет од него.

Мене овој Чалханоглу ми е ништо посебно, слободните ги владее и толку. Бонавентура има поголем капацитет од него.

K

Mnogu ni bese bitno ti sto mislis za nego.

Можеби напреднал,реално не покажуваше којзнае какви перформанси во Леверкузен освен за слободни и корнери каде ги изведува одлично,за другиот дел од играта не е ништо посебно како што напиша..но ќе видиме како ќе се покажи,ако не ги вклопи Монтела како единка да функционираат сите заедно џабе му е...додуша Италјанското првенство е очај и треба да се борат за Топ 4

Јас мислам дека турчинот индивидуално ќе биде полн погодок, од порано што го имам погледано навистина добро играше, а и оној Кемпл им е добар, одлично се надополнуваа. Чаканоглу е нешто како Озил, не трча многу не дрибла, слабодушен е, али има јака техника и одлично изработен шут, одлична визија и преглед на играта ..

Јас мислам дека турчинот индивидуално ќе биде полн погодок, од порано што го имам погледано навистина добро играше, а и оној Кемпл им е добар, одлично се надополнуваа. Чаканоглу е нешто како Озил, не трча многу не дрибла, слабодушен е, али има јака техника и одлично изработен шут, одлична визија и преглед на играта ..

Чаканоглу е далеку од Озил во визија и техника,малце го имаш преценато тука....но за разлика од него Хака има добар осет за пас и шут од колено нешто како Џејмс Родригез ама десничар :D

Сите ќе флопнат у Милан :kafence: само Борини ко за беља ќе ни зачука 2 гола у дерби. :D

Колку само очај имат на темава:(

Можеби напреднал,реално не покажуваше којзнае какви перформанси во Леверкузен освен за слободни и корнери каде ги изведува одлично,за другиот дел од играта не е ништо посебно како што напиша..но ќе видиме како ќе се покажи,ако не ги вклопи Монтела како единка да функционираат сите заедно џабе му е...додуша Италјанското првенство е очај и треба да се борат за Топ 4
Ја од тоа што го гледав многу мрзлив играч. Дреме цело време на едно место, ни агресија ни пасија за фудбал не покажуваше. Чека само некој слободен да му дадат. За Турција на ЕП навивачите го утепаа пцуејќи го оти не се залагше по што мислам против Чешка не ни почна и одма видоа подобра игра.
Милан го има истиот проблем како Јунајтед мислам, немаат креативец, играта им се базираше на контри кога играа против поголемите екипи. И дур не земат некој таков играч овие трансфери нема да донесат големо подобрување.

Чекајте бе да му ебам,уште не сме завршиле со купување ги наполнивте гаќите,овој немало да го биде оној никој не го барал драпај си мео. :D

И играч да не земе од сега до крај на Лето,Милан ќе биде многу појак од што беше последниве 3-4 години,тоа е факт со кој што мора да се соочите и помирите.

Чекајте бе да му ебам,уште не сме завршиле со купување ги наполнивте гаќите,овој немало да го биде оној никој не го барал драпај си мео. :D

И играч да не земе од сега до крај на Лето,Милан ќе биде многу појак од што беше последниве 3-4 години,тоа е факт со кој што мора да се соочите и помирите.

Вие гледајте Монтела да не ги наполни гаќите:icon_lol:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom