Serie A 2016/2017

• Креатор на темата Креатор на темата Stefan-kobe
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе го освои Скудетото?

• Вкупно гласачи
    170
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Ае кој ги ебе Јуве-Милан више,време е за право дерби...Џенова-Сампдорија :oleee:

Какви кореографии и огномети на почетокот :cuc: :cuc:

Ондак не знам зашто Јуве вчера се радуваше ко да освоиле ЛШ. :toe:
А какво е ова однесување?

AC Milan players ‘destroy Juventus dressing room’

Сваќам јас и конкурентност и се, ама досега соблекувалните на Јуве ги оштетиле само Торино кога го отворија стадионот нов, и Милан сега вторпат.

Ниту играчи на Интер, Наполи, Рома немаат ништо оштетено.

Навивачи на Интер лани мислам беше, ги оштетувале намерно столчињата на Јуве стадионот, ама Интер потоа им дал забрана за влез на натпреварите на Интер цела сезона на тие што ги корнеле столчињата за неџентлменско однесување, и тоа пази тие биле навивачи а овие се играчи.

Напротив, мислам дека Наполи еднаш ја оштетија гостинската соблекувална
Се споменуваше,ама се испостави дека не биле тие што ја скршија, имаше и официјално соопштение на Јуве страната.

А какво е ова однесување?

AC Milan players ‘destroy Juventus dressing room’

Сваќам јас и конкурентност и се, ама досега соблекувалните на Јуве ги оштетиле само Торино кога го отворија стадионот нов, и Милан сега вторпат.

Ниту играчи на Интер, Наполи, Рома немаат ништо оштетено.

Навивачи на Интер лани мислам беше, ги оштетувале намерно столчињата на Јуве стадионот, ама Интер потоа им дал забрана за влез на натпреварите на Интер цела сезона на тие што ги корнеле столчињата за неџентлменско однесување, и тоа пази тие биле навивачи а овие се играчи.
Абе готово сеа немаат соблекувална цела искршена е. Чудо е како верувате во се што ќе прочитате. Да е така стварно ќе имаше казна до сеа за Милан и играчите. Ко што знам нема. Ова ти е само преувеличен наслов ништо повеќе.

Ако е точно ова со соблекувалните, стварно дно од однесување. Подобро излези на медиуми кажи што ти лежи на душа како што си кажа и Наинголан и крај на приказна а не вака, како некои детишта.

17264285_767566376752366_1775774425782202016_n.jpg
Zatoa sto rakata ne mu e vo prirodna pozicija zatoa e penal.. ne moze da trcas be kako isus raspnat so rasireni race i od 1 santimetar da ti sutnat pak ke se sudi penal.. aj rakata da mu e malku spustena recimo skoro prilepena ama ova bre ko na isus rastegnata mu e..

Zatoa sto rakata ne mu e vo prirodna pozicija zatoa e penal.. ne moze da trcas be kako isus raspnat so rasireni race i od 1 santimetar da ti sutnat pak ke se sudi penal.. aj rakata da mu e malku spustena recimo skoro prilepena ama ova bre ko na isus rastegnata mu e..
Абе ајс крим жити се како сакаш руката у трчање да му биде? растегната му била, ене глеам ќе полета уш малу... и она погоре со линијата крива е брат, остај физика хемија...

Luis Muriel si gi izmoca komsiite,neka skapat dole :kafence:

Абе готово сеа немаат соблекувална цела искршена е. Чудо е како верувате во се што ќе прочитате. Да е така стварно ќе имаше казна до сеа за Милан и играчите. Ко што знам нема. Ова ти е само преувеличен наслов ништо повеќе.
Jас на Скајспортс1 англиската гледав и тоа како прва вест го кажаа вчера ноќта, еве денеска пишуваат и повеќе реномирани медиуми. За волја на вистината нема слики и видео доказ, но тоа можеби и Јуве не го дозволува, значи сепак соблекувалните се забранети за новинарски екипи.

А и нема официјален демант на случката ниту од Јувентус ниту од Милан. Знам сега дека ќе си речеш, далеку ќе стигнат се ако демантираат, но ипак не е наивна `шпекулацијава` и доколку немало таков случај мислам дека досега барем Милан како директно засегнат ќе излезеше со демант на пишувањата на медиумите.

17201245_1370363526374031_2572843362168945878_n.jpg

Не за друго, нека биде тука.
Ако не се лажам има правило и за ова.
А зошто имам чуство дека ако промашеше имаше да го повтори пеналот, бидејќи има и видео, и по реакцијата така изгледаше? :D

Последно уредено:
Jас на Скајспортс1 англиската гледав и тоа како прва вест го кажаа вчера ноќта, еве денеска пишуваат и повеќе реномирани медиуми. За волја на вистината нема слики и видео доказ, но тоа можеби и Јуве не го дозволува, значи сепак соблекувалните се забранети за новинарски екипи.

А и нема официјален демант на случката ниту од Јувентус ниту од Милан. Знам сега дека ќе си речеш, далеку ќе стигнат се ако демантираат, но ипак не е наивна `шпекулацијава` и доколку немало таков случај мислам дека досега барем Милан како директно засегнат ќе излезеше со демант на пишувањата на медиумите.
Сигурно не ја демочирале цела соблекувална. Тоа што имаш статии пишува ко демек лом напраиле се нема врска. А тоа дека јуве не дозволува сликање од новинари смешно е. Обично туристи си се сликаат по соблекувалните не па новинар да не може да дојде до таква слика. Да имаше таква работа гарант до сеа некоја слика ќе искочеше. Ама ко и секад тоа ти е преувеличен наслов. Ко што викаш да имаше таква работа јуве ќе искочеше на прес и ќе кажеше за тоа или па во обична изјава на медиуми. Сеуште нема ништо а ако има гарант ќе биде казнет милан.

Sent from my SM-A510F using Tapatalk

17201245_1370363526374031_2572843362168945878_n.jpg

Не за друго, нека биде тука.
Ако не се лажам има правило и за ова.
А зошто имам чуство дека ако промашеше имаше да го повтори пеналот, бидејќи има и видео, и по реакцијата така изгледаше? :D
Па гледаш овде играчите на Милан се длабоко навлезени, нема основа да го повтори бидејќи беше постигнат гол. Обично судиите повторуваат доколку прерано влезат соиграчи на шутерот а тој постигне гол или обратно, противници на шутерот а тој промаши.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom