Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Се заебаваат интерашиве бе, они си знаеја дека Пиоли ќе остане, види им во фан клуб пола пост немаат за овие двајцава, Конте и/или Чоло.Шу е ова што читам, Пиоли ќе останел во Интер и следната сезона... Нели капарисани беа Конте и Чољо Симеоне?![]()
двајцата ќе ги зеемеСе заебаваат интерашиве бе, они си знаеја дека Пиоли ќе остане, види им во фан клуб пола пост немаат за овие двајцава, Конте и/или Чоло.

двајцата ќе ги зееме
Класичен Пеџа, лага и фантазија. Шо ти е бе курирко, спинер, Латас, Миленко, Мирка, Јанко.За Конте не знам ама за Чоло знам дека Џонтра ми праќаше некој линк како Чоло му рекол на син му дека следна сезона ќе оди у Интер, па знам дека тоа веќе е сигурно.
Тоа сигурно, само не знаеме дали сам ќе дојде или и Гризман ќе го земе со него, јер се неразделни.За Конте не знам ама за Чоло знам дека Џонтра ми праќаше некој линк како Чоло му рекол на син му дека следна сезона ќе оди у Интер, па знам дека тоа веќе е сигурно.
Не пишувај вака, Пеџа после ќе вика дека сме се попалиле дека ќе го купиме Гризман а тренери ќе ни бидат Конте и Симеоне заедно.Тоа сигурно, само не знаеме дали сам ќе дојде или и Гризман ќе го земе со него, јер се неразделни.
Олабави бе Илиндениста, во ред е, нема да дојдат, како ќе кажеш.[DOUBLEPOST=1488729769][/DOUBLEPOST]Класичен Пеџа, лага и фантазија. Шо ти е бе курирко, спинер, Латас, Миленко, Мирка, Јанко.
Ај, лажам, нема да дојдат. Реченицата „следната ќе дојде Чоло“ nikad не била употребена од страна на лицето ММ.Тоа сигурно, само не знаеме дали сам ќе дојде или и Гризман ќе го земе со него, јер се неразделни.

Готово, сега Интер ќе земе титула зошто до сега му сметаа судиите, не дека се мувла од екипа, судиите беа проблем. Изгледа и за Аталанта се судиите па овие се пред твојава мрша од екипа.Toa е силата на Јувентус без судии, сега да имаше еден пенал или неколку класични грешки ќе се убедувавме дека Јувентус победил со помош на судиите а Мондонико и Скиреа ќе објаснуваа како тоа било чист пенал и ќе се појавеа пар фаци ќе констатираа дека пеналот бил подарен но тоа не влијаело на победата ЈЕР Јувентус имале најјак тим.![]()
Oчигледно дека многу тимови почнаа да се бунат а последно Наполи и пред тоа Интер, па ова коло мораше да се суди без двојни аршини и одма се видоа резултатите. Се надевам дека од следната сезона сите екипи ќе имаат еднаков третман па ќе се види колку е моќта на Јувентус.Готово, сега Интер ќе земе титула зошто до сега му сметаа судиите, не дека се мувла од екипа, судиите беа проблем. Изгледа и за Аталанта се судиите па овие се пред твојава мрша од екипа.
Епа ако еднаков третман е да не се судат пенали за игра со рака тогаш имаа еднаков третман екипите. Ама па од друга страна вакви чат пат бодови екипите можат да вадат само кога Јуве е оштетен. При буквално еднаков третман Јуве е 10 класи над сите екипи во Италија. Ти си единствениот човек у свет што мисли дека Интер би се јадел со Јуве со тие полуиграчи што ги иа у тим.Oчигледно дека многу тимови почнаа да се бунат а последно Наполи и пред тоа Интер, па ова коло мораше да се суди без двојни аршини и одма се видоа резултатите. Се надевам дека од следната сезона сите екипи ќе имаат еднаков третман па ќе се види колку е моќта на Јувентус.