Serie A 2016/2017

• Креатор на темата Креатор на темата Stefan-kobe
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе го освои Скудетото?

• Вкупно гласачи
    170
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Него чисто да прашам, нема казна за Донарума што у фаца му се внесе на судијата позади гол ради пеналот? :)

Него чисто да прашам, нема казна за Донарума што у фаца му се внесе на судијата позади гол ради пеналот? :)
Нема пошо нема никаков пенал.

И кога веќе се суди ова на Имобиле

На кој му пречи јак Милан?

И пошо не било пенал смее да му се внесе на судијата во фаца? :) И Интер беше оштетен против Јувентус па Икарди изеде казна.

Нема пошо нема никаков пенал.

И кога веќе се суди ова на Имобиле

На кој му пречи јак Милан?
Oва врз Абате ќе се јават стручњаци и ќе кажат дека не е пенал пошто влегол во дуел без раце а уствари поголем пенал од ова не постои, му влезе со цела сила во тело без да гради топка или па да има најмала намера да ја освои топката. Пенал дури за картон е ова...

Малолетен е, ќе ги казнат неговите [emoji23]
Не шала на страна несмеат да казнат играч на Јувентус [emoji23]

Sent from my MI 5 using Tapatalk

Малолетен е, ќе ги казнат неговите [emoji23]
Не шала на страна несмеат да казнат играч на Јувентус [emoji23]

Sent from my MI 5 using Tapatalk
Да сибиш веко:LOL:

16730191_1367807249947616_1714335498093091301_n.jpg

Ај бе кобе доста е бе, кј плачевте 7 дена за утакмицата со Јуве сеа ќе плачете и за утакмице на Лацио и Милан? :icon_lol:
Брат ја не плачам за Лацио и Милан, ме нервира што не се исти аршините за сите екипи. Не може Икарди ради приговор да јаде две утакмици суспензија а Донарума за унесување у фаца на судија ништо, Киелини за истото ништо... Тоа ме нервира, иначе кур ме заболе дали ќе го казнат Донарума или нема, апсолутно ништо не ми менува тоа.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom