Serie A 2016/2017

• Креатор на темата Креатор на темата Stefan-kobe
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе го освои Скудетото?

• Вкупно гласачи
    170
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Во Петок, Миленко Неделковски Шоу, со Крешимир Mишак гостин во студио ќе се дискутира за одлуката на Рицоли, и дали Јуве го потплатил за неговите одлуки, пречката на Дибала, во склоп со ФИГЦ и новиот светски поредок, на чело со Ањели Нутела корпорација
Можеби во некој паралелен универзум каде што планетата Земја е рамна, Јувентус и местењето натпревари со судии би биле само теории на заговор, но не, не и во овој Универзум каде сето тоа е докажано на суд...

Одо добил отказ од Пескара и денес на состанок со челниците на Пескара е ЗДЕНЕК ЗЕМАН!

Дај нека ја вратат будалава и да ја товараме Пескара 128478923+ на голови секоја утакмица.

Шала на страна чоеков не е за голем тим, видовме шо се случи у Рома ама да држи некое вака помало тимче шо ќе игра убер атрактивен фудбал нема да е на одмет.

Исто и сигурно ќе излезат уште нови млади играчи под негово водство, последни беа Верати,Инсиње и Имобиле.

Одо добил отказ од Пескара и денес на состанок со челниците на Пескара е ЗДЕНЕК ЗЕМАН!

Дај нека ја вратат будалава и да ја товараме Пескара 128478923+ на голови секоја утакмица.

Шала на страна чоеков не е за голем тим, видовме шо се случи у Рома ама да држи некое вака помало тимче шо ќе игра убер атрактивен фудбал нема да е на одмет.

Исто и сигурно ќе излезат уште нови млади играчи под негово водство, последни беа Верати,Инсиње и Имобиле.
Баш пред некој ден сакав да ги пофалам за тоа што не го бркаат Одо со оглед на тоа што ни свети Илија нема да ги спаси од испаѓање, вака со Масимо уште од сега ќе си се спремаа за Серија Б, 2 сезони ги води, ќе си створеа некој континуитет.
Ама изгледа и Одо самиот сакал да си иде, пуштил солза на 5-0 против Торино.

Со Зденко ништо не праат, умрен човек е овој веќе. Иначе Кимо овие тројца беа на позајмица у Пескара, не се негови играчи освен Верати.

Баш пред некој ден сакав да ги пофалам за тоа што не го бркаат Одо со оглед на тоа што ни свети Илија нема да ги спаси од испаѓање, вака со Масимо уште од сега ќе си се спремаа за Серија Б, 2 сезони ги води, ќе си створеа некој континуитет.
Ама изгледа и Одо самиот сакал да си иде, пуштил солза на 5-0 против Торино.

Со Зденко ништо не праат, умрен човек е овој веќе. Иначе Кимо овие тројца беа на позајмица у Пескара, не се негови играчи освен Верати.

Знам дека беа на позајмица ама највеќе пркнаа ради тој негов офанзивен систем шо го форсира овој, тоа ми е поентата.

Нема шанси да ги спаси баш сеа ја видов табелата ама ај ќе видиме како ќе изиграат до крај, мош и напраат некое изненадување.

So koj tim da obezbedi opstanok, sram za seria a se peskara, krotone, palermo, kaljari, bruki nevideni, klasicni vtoroligasi.

Kakvi igraci igrale na vremeto vo ovie timovi, sea se anonimusi i mladinci pozajmeni od pogolemite timovi.

Pa Juve ke kupvele satelit od portugalija, abe pusti si vo sasuolo dcajca, vo peskara trojca, vo krotone us nekoj i eto ti.

Па поотепани тимовиве во сериа А не биле.Порано тимови како Реџина,Катаниа,Каљари,Парма,Палермо кога се борелеза опстанок оди победи ги.Крв ќе плукаш за 1 бод да освоеш таму а сеа тимовиве што се долу одиш и ги пукотиш рутински со по 2+ разлика.

Анкона пред 13 години се сеќавате пфффф Пандев играше пред да оди во Лаџио по аматерски клуб немало во Серија А.

Pa brat ustanovivmo na forum odamna uste deka Inter e ekipa pratena od bogovite na fudbalot da vladee i caruva na zelenite tereni na planetata Interus ili popoznata kao planeta zemja.

Ali problemot e sto zlite sili zavladeaa na planetata Interus i pravat se sto e vo nivna mokj da go unistat golemiot bozestven Inter.
Zlite sili predvodeni od Moggi i Berluskoni koi ustvari imaat po 250 godine i se bezsmrtni i kje se borat protiv bozestvijeto uste tolku ako treba.
Znaes neli, vecnata borba na dobroto i zloto, za Inter pisue u biblijata i kuranot.

Ili toa ili ste totalno nebitni pa nikomu ne mu cue stapot za Inter i si gi kaznuvaat kao i ostanatite ekipi ko Bolonja, Palermo i Sampdorija.

A Milan i Juve praat sto sakaat nikoj ne smee da im pisne. Jbg toa e, ali nemoj da placete vishe, ne vredi, veruj.

брејјјјјј триста тумори ми искочија после постов, у човекот слон се претворив ... ди мастер хуморлитико на дело.

брејјјјјј триста тумори ми искочија после постов, у човекот слон се претворив ... ди мастер хуморлитико на дело.
16788342_10154537342282672_1155389178_n.jpg

Имам полова болест за тоа ти што си добил !!

Поплачите со другарите уште 2 недеље, ќе ти пројда туморите !! :icon_lol:

Ди Мастер Троле :) Него Милан нели пред Интер ќе беше ?

Aбе ноутбук, не драпај мадиња и ти, земи тамо влажните марамице и продужи да плачеш по инстаграмот :icon_lol:
Каков малер жив си, немој сеа Интер глава да не дигне :icon_lol:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom