- Член од
- 23 август 2010
- Мислења
- 40.909
- Поени од реакции
- 121.205
Него чисто да прашам, нема казна за Донарума што у фаца му се внесе на судијата позади гол ради пеналот? 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Нема пошо нема никаков пенал.Него чисто да прашам, нема казна за Донарума што у фаца му се внесе на судијата позади гол ради пеналот?![]()
И Интер беше оштетен против Јувентус па Икарди изеде казна.Oва врз Абате ќе се јават стручњаци и ќе кажат дека не е пенал пошто влегол во дуел без раце а уствари поголем пенал од ова не постои, му влезе со цела сила во тело без да гради топка или па да има најмала намера да ја освои топката. Пенал дури за картон е ова...Нема пошо нема никаков пенал.
И кога веќе се суди ова на Имобиле
На кој му пречи јак Милан?
Малолетен е, ќе ги казнат неговите [emoji23]Него чисто да прашам, нема казна за Донарума што у фаца му се внесе на судијата позади гол ради пеналот?![]()
Да сибиш векоМалолетен е, ќе ги казнат неговите [emoji23]
Не шала на страна несмеат да казнат играч на Јувентус [emoji23]
Sent from my MI 5 using Tapatalk

A za Inter i Perisic so Ricoli slikata kade e?
Невидов таква.A za Inter i Perisic so Ricoli slikata kade e?
Брат ја не плачам за Лацио и Милан, ме нервира што не се исти аршините за сите екипи. Не може Икарди ради приговор да јаде две утакмици суспензија а Донарума за унесување у фаца на судија ништо, Киелини за истото ништо... Тоа ме нервира, иначе кур ме заболе дали ќе го казнат Донарума или нема, апсолутно ништо не ми менува тоа.Ај бе кобе доста е бе, кј плачевте 7 дена за утакмицата со Јуве сеа ќе плачете и за утакмице на Лацио и Милан?![]()