D
Darko_ufo
Гостин
Просечен Јувенташ кога судиите судат во нивна корист...

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
За гол ди Мунтари никој од тука не се бунел оштетен беше и те како Милан,али на истиот тој меч чист гол на Матри беше поништен.А Милан после имаше и меч топка против Фиорентина која не ја искористи,кога индијанецон Амаури ве реши,али нормално ради судиите и гол ди Мунтари се криви за пропуштеното скудето.Бреј ни за голот на Мунтари не признавате дека ви беше огромна помош за титула нит ваква брука од одлука не признавате дека можела да донесе до тотално поинаков расплет на настаните.
Во вакви ситуации се добиваат и губат титули само што смешно и жално е што одлуките скоро секогаш се во корист на Јувентус.
Калчополи или како и да се викало, имало и за МиланВаљда ради КАЛЧОПОЛИ
Добро Милан беше нешто ситно казнет само со 7 бода одземање или колку таму не знам искрено, нешто за давање поклони на судии или не знам што како...Калчополи или како и да се викало, имало и за Милан
Абе у осумдести години и Милан бил исфрлен у Серија БДобро Милан беше нешто ситно казнет само со 7 бода одземање или колку таму не знам искрено, нешто за давање поклони на судии или не знам што како...
Да де имаше нешто такво и порано, ама ние сме нова генерација па тоа избледело, ај утре децата мислиш ќе знаат за Јувентус...Абе у осумдести години и Милан бил исфрлен у Серија Б![]()
Не даде Самуел гол од офсајд за 3-2, него Маикон на гости кај Сиена за 1-2.Едино јувенташиве со оправдувањата се посмешни од одлуката на Рицоли.
Мех, очекував да го спомнете голот од офсајд на Самуел против Сиена за 3-2.![]()
zs?Не даде Самуел гол од офсајд за 3-2, него Маикон на гости кај Сиена за 1-2.
Не бе јас убаво пишав дека повеќето (ако не и сите...) интераши потајно се надеваат дека на Јуве ќе му се деси уште едно Калчополи, али @Чекич ме прекори да не генрализирам врз основа за фанови од типот на Дарко Уфо... мислам факт е, повеќето (не сите, и општо зборам) фанови на Интер едвај чекаат да му се деси на Јуве Калчополи нумеро дуе.
Рицоли направил грешки, ајде Јуве ќе го кривиме... а имаа некои право погоре што пишаа за дуелот со Милан кога истиот судија ни поништи чист гол, али јас бев еден од оние што НЕ се бунев за таа ситуација. Тогаш Рицоли згреши, и не доби казна од ФИГЦ... по се изгледа нема да добие и за овој дуел, како? зошто? тоа треба да го прашате Тавекио.
Да земеме сеа ние јувенташите да сумираме на секој натпревар кој судија колку помогнал на секој тим, ќе треба на форумов да не се појавите, али знаете што... не се замараме, тие работи ги оставаме за тие што се под нас, им оставаме чуство на надеж дека нешто ќе му се деси на нашиот тим, и тие некако ќе пркнат од таа евентуална казна. А нажалост по нив тоа нема да се деси, али ај нека си прават филмови![]()