Serie A 2016/2017

• Креатор на темата Креатор на темата Stefan-kobe
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе го освои Скудетото?

• Вкупно гласачи
    170
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Искрено се радував кога го доби жолтиот картон. Таа година немаше подобар играч од Недвед. И на колку глуп начин го доби на крај на добиен натпревар на средина на терен. Со другар што е за јуве глеав утакмицата кутриот се утепа од плачење кога виде што се деси.
Колку треба да изиграш добра сезона за да ја добиеш златната топка после вакво глупирање и тимот да си изгуби во финалето.

Во останатите вести од лигата на Сасуло против Пескара домаќините имале играч кој не бил пријавен во лигата така да Пескара ја доби службено утакмицата.

Во останатите вести од лигата на Сасуло против Пескара домаќините имале играч кој не бил пријавен во лигата така да Пескара ја доби службено утакмицата.

А мене последен натпревар ми беше Сасуоло на ливче, од што немаше стрим кај да гледам, читав на резултати како се одвиваше мечот.... :D Среќа што вчера ги подигнав парите, ако појдев денес со се партали ќе ме избацеа од Копачка :D

Пфф, му се нашол да му се курчи на Павле Медвед, напаѓачки ориентиран играч... ај вака нека му правеше на Монтеро, Тудор, Јулиано или Давидс, или пак кои биле тогаш во Лацио во одбрана, Негро, Михајловиќ, Неста и остали... на штаки ќе излезеше од терен, до душа и тие ќе му ги искршеа, со влечење и ползење ќе одеше до соблекувална

:kuracc:

Со Монтеро господ не би испаднал на крај, уште му памтам како го обрна Тоти во еден дуел, крвнички, бетер од Тоти кога го нападна Балотели.

А Кафу, веруј беше способен да се курчи на повеќето од тие, ѕвер си беше човекот, кога ќе чујам интераш да ми спомне Занети бил бољи десен бек ми се повраќа:P[DOUBLEPOST=1472549722][/DOUBLEPOST]Од Монтеро потекнува изреката 'топка мине, играч не', гнаса од играч, 'уживајте' во видеото :shook::D

Последно уредено:
Павел Недвед несудениот Интераш а со тоа и освојувач на Триплете. :D

@Boom Shaka Lakka никој никад не рекол дека Занети е боље бек од Кафу. Можеби Маикон.

Занети беше одличен дефанзивен бек и просечен офанзивец. Маикон и Кафу беа одбрана-напад пеколни. Едни од најдобрите бекови у Италија.

Од Монтеро потекнува изреката 'топка мине, играч не', гнаса од играч, 'уживајте' во видеото :shook::D
Ќути бе па ти, глеаше неќна ДДР и тој Палмери шо правеа ? За претходно па да не споменувам :icon_lol:
Паоло е иначе горд сопственик на рекордните 16 црвени у Серие А :roker:

Последно уредено:
Харт е прилично среќен што ќе игра под палката на Михајловиќ...

maxresdefault.jpg

Joe-Hart-arrives-at-Turin-Airport.jpg

joe-hart-torino-shirt.png

:giggle:

^тоа сакав да го кажам, Харт ниту на слика ниту пак кога сум ги гледал Сити не е бил насмејан

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom