Serie A 2016/2017

• Креатор на темата Креатор на темата Stefan-kobe
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе го освои Скудетото?

• Вкупно гласачи
    170
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Бреј, 10 минути го скрати прво полувреме хахаххаха

• Ми се допаѓа
Reactions: No9
Хахахахаххахахаххах Porca miseria

Ќе кажев некоја заебанција сеа на сметка на Интер, ама не можам.
Страв ми е, пошто тој газдата од Сунинг според некој новинар од Италија имал пари многу и ќе го купел цел свет.
Па да не ме пријават интерашите кај него, да не ме купи мене и да ме прати у тоа селото од Џонтра богу иза леѓа :icon_lol:

Шала на страна, мамицата у пичка неспособна да им ја ебем, и на тој Сантон гадниот, и Кеј ту да Џи Кондомија и неговите 35 милионски пасови кон никого !!
На 4 тикета кец ми е !![DOUBLEPOST=1472405583][/DOUBLEPOST]Него Кевин Принс и Марко Ливаја роварат за Лас Палмас првиве две кола !!

Марли, имаш толку очаен хумор што Интер без игра успеа гол да даде, само за да ти го досерат постов.

Марли, имаш толку очаен хумор што Интер без игра успеа гол да даде, само за да ти го досерат постов.

Намерно ја тоа, ајде уште еден, паре са у прашање !! :icon_lol:

Иначе знам за хуморот, јебига толку сте на светов Ти Џонтра и Кобе, отецот синот и светиот дух на хуморот
:aplauz:

Мие другиве очај !:oops:

Намерно ја тоа, ајде уште еден, паре са у прашање !! :icon_lol:

Иначе знам за хуморот, јебига толку сте на светов Ти Џонтра и Кобе, отецот синот и светиот дух на хуморот
:aplauz:

Мие другиве очај !:oops:
Стек никад не може да биде свет дух.

Со Манчо ќе имаја сигурно 4 бода..
Ја незнам што кур го сменија за Де Бур??!!! Ако го мењаш донеси го Анчелоти, Мурињо, Биелса пичка ти материна :D

Зошто не стартуваше Кандрева? Како му ја нацрта онаа на Икарди, мајстор е за такви работи.

Футуро капитано, шта је бре? хехехехе
Му ја земале лентата.
Тоти уште игра а овој пензиониран пред време. :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom