Serie A 2016/2017

Кој ќе го освои Скудетото?

• Вкупно гласачи
    170
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.336
Поени од реакции
47.016
Според напишаново сакаш да кажеш дека Лоик Реми немал срцева мана? :)
ne, nego deka ne znaeme za sto tocno stanuva zbor, pretsedatelov na sampdoria gleas i sam so sto go sporedi ova, remi e eden slucaj, ova e sasvim tret ...
Nieden klub nema da rizikuva so zivot na eden fudbaler, mene toa mi e muabetot, ne e deka juve se otkazaa od nego, tuku sakaa pod drugi uslovi da dojde kaj niv, ferero ne prifati, se napizdi i gi odbi, povtoruvajki deka stanuva zbor za farsa i preudiciranje na rabotite.
Ako otide vo inter, ili bilo koj drug klub, eve neka se i juve, toa ke se sluci samo ako postoi 100 procentna sigurnost deka negoviot zivot, a i kariera ne se pod znak prasalnik, ne veruvam deka bi se zamarale so nekakvi menadziranja kurci palci i kontroli na negovoto zdravje, a pritoa da davaat nad 20m evra, ili kolku i da koshta.

Член од
16 април 2014
Мислења
7.398
Поени од реакции
11.880
@Syn
До кај се засилувањава?Што мислиш дека ќе испазарат до 1ви септември ?

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.336
Поени од реакции
47.016
Сериозен сум.Што се очекува моментално ?
dobro prasanje, pogresna adresa :D

mozam minimum 10 fudbaleri da ti nabrojam sto u rok od nedela dena se povrzaa so inter, posleden ... kovacic, a od 100te letovo sto se povrzaa, fakt e deka 4, maksimum 5 ke potpisat za timot, taka da cekaj si oficijlaiziranja na transferite i nadevaj se deka izborite ke bidat adekvatni za inter.
Za ostanatoto ti rekov, sledna sezona bubreg stavam deka ke se plasiraat vo top 4, prasanje e dali ke imaat tim sto ke moze da zapne i za skudetoto, do 31vi avgust ima dovolno vreme 3 tima da se napravat za takvo nesto i u momentov voopsto ne sum zagrizen za, uslovno receno, '' neagilnosta '' na transfer pazarot. A i realno samo milan se apla aktivni od italijancite, roma del od glavnite prodadoa, ne zemaa nesto posebno, napoli isto, i juve bi gi stavil tuka ali oni sekako imaat i u momentov najdobar roster za italija, ne i za evropa, so zaminuvanjeto na bonuci i alves poslabi se od lani.

Последно уредено:

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.694
Поени од реакции
88.681
ne e deka juve se otkazaa od nego, tuku sakaa pod drugi uslovi da dojde kaj niv, ferero ne prifati, se napizdi i gi odbi, povtoruvajki deka stanuva zbor za farsa i preudiciranje na rabotite.
Ако добро те разбрав, сакаш да кажеш дека со срцевата мана што му ја открија на Шик, Јувентус пробал да ја намали сумата за трансферот?
Значи детето направи првични тестови, од клубот го објавија на социјалните мрежи, го изрекламираа пред цел свет, и сега сакале да се заебаваат со Фереро за мочани 25 милиони? :)

И да имале еве рецимо некакви задни намери, што мислиш земљакот Недвед би дозволил такви глупирања на луѓето од управата?

Член од
16 април 2014
Мислења
7.398
Поени од реакции
11.880
Ги гледам со кои се поврзуваат, ама те прашав тебе затоа што знам повеќе следиш и од странските форуми.За играчи што не поврзуваат следам,ама сме мн далеку.Сите вести се од типот : Видал му стегна лајк на Икарди.

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.336
Поени од реакции
47.016
Ако добро те разбрав, сакаш да кажеш дека со срцевата мана што му ја открија на Шик, Јувентус пробал да ја намали сумата за трансферот?
Значи детето направи првични тестови, од клубот го објавија на социјалните мрежи, го изрекламираа пред цел свет, и сега сакале да се заебаваат со Фереро за мочани 25 милиони? :)

И да имале еве рецимо некакви задни намери, што мислиш земљакот Недвед би дозволил такви глупирања на луѓето од управата?
rekov, mozeme da spekulirame, ferero od edna strana veli deka ova e farsa, preudiciranje, ko obicna nastinka da mu nasle ...
sakas da kazes deka nema nikakva osnova za toa ? Zborime za spekuliranje, ko sto rekov, a ne so sigurnost deka toa e bas taka.

Ali fakt, juve go sakase shik, fakt, juve seuste go saka shik, no pod drugi uslovi, ferero toa decidno go odbi, i mislam deka od inat e spremen pod istite tie uslovi da go dade na drug tim, vo slucajov najverojatno inter.
Sto se odnesuva do problemot koj go ima, nit inter nit juve nit bilo koj seriozen tim u svetov nema da go zeme u svoi redovi shik ako nemaat 100% garancija deka toj problem nema da mu se odrazi destruktivno vrz karierata i zivotot, nitu eden seriozen tim ne e spremen na takov rizik, baska ako istiot postoi, mislam deka nema ni da ima pravo da igra fudbal.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
ne, nego deka ne znaeme za sto tocno stanuva zbor, pretsedatelov na sampdoria gleas i sam so sto go sporedi ova, remi e eden slucaj, ova e sasvim tret ...
Nieden klub nema da rizikuva so zivot na eden fudbaler, mene toa mi e muabetot, ne e deka juve se otkazaa od nego, tuku sakaa pod drugi uslovi da dojde kaj niv, ferero ne prifati, se napizdi i gi odbi, povtoruvajki deka stanuva zbor za farsa i preudiciranje na rabotite.
Ako otide vo inter, ili bilo koj drug klub, eve neka se i juve, toa ke se sluci samo ako postoi 100 procentna sigurnost deka negoviot zivot, a i kariera ne se pod znak prasalnik, ne veruvam deka bi se zamarale so nekakvi menadziranja kurci palci i kontroli na negovoto zdravje, a pritoa da davaat nad 20m evra, ili kolku i da koshta.
А зошто е чудно ако детето има срцева маана, да сакаат да го земат под други услови? Одиш у салон да купиш нова кола која се рекламира за 15000 евра и на тест возење приметуваш дека кога ќе дадеш пун десен е супер ама нема пун лев, прави само мал лак. Ти пак можеш да вртиш на лево али не е тоа тоа, нема 100% перформанси и бараш да ја земеш за пониска цена (доколку сеуште сакаш, нормално).

Во врска со Реми, после тоа он имаше изјава дека има „нешто“ но дека со тоа „нешто“ он може да игра без проблем, бил и се советувал со најдобриот кардио хирург во Лондон и он му потврдил. Можеби е така, можеби не АМА нешто има, исто како и кај Шик. Претседателот на Сампдорија се праи кардио хирург кој вика дека било нешто ко настинка а не ние :)

Член од
16 април 2014
Мислења
7.398
Поени од реакции
11.880
Незнам што ви се случува,почнувате да се задоволувате и со болни играчи.Што ќе биде следно?Нека купат барем некој со една нога , за до кај 8-9 милиони.

Leo Bonnie

Кад се врате скитнице
Член од
20 декември 2008
Мислења
4.495
Поени од реакции
5.601
А зошто е чудно ако детето има срцева маана, да сакаат да го земат под други услови? Одиш у салон да купиш нова кола која се рекламира за 15000 евра и на тест возење приметуваш дека кога ќе дадеш пун десен е супер ама нема пун лев, прави само мал лак. Ти пак можеш да вртиш на лево али не е тоа тоа, нема 100% перформанси и бараш да ја земеш за пониска цена (доколку сеуште сакаш, нормално).

Во врска со Реми, после тоа он имаше изјава дека има „нешто“ но дека со тоа „нешто“ он може да игра без проблем, бил и се советувал со најдобриот кардио хирург во Лондон и он му потврдил. Можеби е така, можеби не АМА нешто има, исто како и кај Шик. Претседателот на Сампдорија се праи кардио хирург кој вика дека било нешто ко настинка а не ние :)
Јуве не бара попуст, бара позајмица од 1 година за го следат напредокот на Шик а потоа ако е се во ред ќе си ја платат договорената цена. Сосема фер понуда е оваа.

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Јуве не бара попуст, бара позајмица од 1 година за го следат напредокот на Шик а потоа ако е се во ред ќе си ја платат договорената цена. Сосема фер понуда е оваа.
Kаиро, Фереро, Замперини, Лотито се све тешки луѓе за работа посебно кога им земаш играч кој не сакаат да го дадат. Во Италија често е ова препукавање само Јувентус досега немал проблеми за вакви работи и затоа немаат осетено како е.. Фереро кога виде колку е сатот и дека може да лапне + 10 м ако не ги удри Интер повеќе фала богу ќе се курчи и оправа криви дрини. :toe:

Пс. Треба да поминеш кај нас во Фан клуб може ќе ти се допадне никад није касно! :D:LOL:

Последно уредено:

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.349
Поени од реакции
6.037
Според Кориере, Интер и Сампдорија се договориле трансферот да се реализира во втората половина на Август,после дополнителните прегледи. Линк

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Им излегоа многу пари за трошење на Јуве а Шик и не им е преку потребен ко што им требаат 2 штопери, везњак и крило па ај ќе се циганчат за некој проблем за кој е потребен одмор од 2 месеца.
Едноставно е, ако играчот има срцева маана нема што ти да се враќаш и да го бараш на позајмица или да пробуваш да му ја намалиш цената. Се откажуваш од него, играчот добива медицинска забрана да игра фудбал ко Гомис и поздрав.
Фереро нема да земе поише пари од Интер, истиот договор ко Јуве што го имаше со нив ќе важи и за Интер, 30 милиони на 3 годишни рати. Сакал болен играч да им ували........................................

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.336
Поени од реакции
47.016

pa ne rekov deka e cudno, ama sve e baza na spekulacija, muabetot mi bese deka juve seuste go sakaat vo tim, no sakaa da dogovorat drugi uslovi, finansiski polabilni od keshiranjeto odma pari za nego, i bea recnati, a i go napnaa ferero.
najverojatno ne e problem koj moze da mu se odrazi vrz kariera, igra, zivot i slicno, inace daleku od toa deka ferero se pravi kardio hirurg, nego go kazuva toa sto negoviot lekarski tim mu go prenel, ne zezaj sea i ti, ke zbori on na pamet i ke si igra so zivotot na mlad igrac, sekako ...

Nego so remi si zapnal be, ne go zemale deka dnoto vo fudbalot go dopira, a ne deka nesto srce mrce kur se trese u ladna voda, na kraj ete nisto strasno ne ispadnalo, a remi si ostana tretorazreden fudbaler.

p.s. primetov so kolava ... :tvg:, ne ti e na mesto, iako sfakam sto poenta sakas da dolovis, vo takva situacija nikad nikoj nema da go zeme shik, ako e ckarten, eve tret pat kazuvam, ako prodolzi da igra, znaci nisto strasno ne e ova, i sledniot negov klub ke gleda da se osigura za toa bez pritoa da ostavat i najmal prostor za rizik kon negovata kariera i zivot, dali toa ke se juve, inter ili nekoj tret tim, nikoj ne bi rizikuval so takov falicen proizvod.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom