Serie A 2016/2017

Кој ќе го освои Скудетото?

• Вкупно гласачи
    170
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Џ

Џонтра Волта

Гостин
Многу луда шпекулација, ај прво мислев дека се глупости ама глеам сеа и Ди Марцо пренесува. :D Изгледа Панче му го хакнал сајтот. :icon_lol:

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.925
Поени од реакции
41.901
На Марли не му се верува во шпекулациите. :icon_lol: Како и да е и Кјаер би завршил работа со оглед колку лоша клупа имаме.
Ако се реализира овој трансфер вината оди кај Алегри. Ќе си го прибере миленичето, а ќе го избрка најдобриот дефанзивец за ебани 30-40 мил.
Се шпекулира дека можни замени се Манолас, Де Вриј или Фелипе од Порто.

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.966
Поени од реакции
23.512
Многу луда шпекулација, ај прво мислев дека се глупости ама глеам сеа и Ди Марцо пренесува. :D Изгледа Панче му го хакнал сајтот. :icon_lol:

Ja prekinav da se zamaram kaj delot "Bonucci himself is pushing for the transfer in Milan"

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.925
Поени од реакции
41.901
Ja prekinav da se zamaram kaj delot "Bonucci himself is pushing for the transfer in Milan"
Ако одиме по тоа дека сака да остане во Италија и има проблеми со тренерот тогаш има шанси и сам да бара трансфер. 6 мил годишно не е лошо, моментално зема 3.5 мил. :icon_lol:

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.966
Поени од реакции
23.512
Марли не ми изводи, знаеш дека нема да бидеш поштеден од `grmehehehehe` хумор ако ова испадне глупоштина. :D
Znam deka nema, ama ne veruvam u ova stvarno, iako do vcera izglease smeska, deneska se izjasnija poverodostojni izvori, posebno deka toj sam baral da zamine u Milan :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom