Serie A 2016/2017

Кој ќе го освои Скудетото?

• Вкупно гласачи
    170
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
P

PewDiePie

Гостин
"Никогаш не сме се интересирале за него"

Почело је почело бајо мој.

#Interiscoming

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Штета што Донарума потпиша нов договор иначе Мендеш ќе го однесеше во Милан, новата 10ка, големо име. :D

Milan have asked about James Rodriguez and Andre Silva in today's meeting with Mendes. Fabinho is also a an appreciated profile. [Sky]
Ете ја 10-та
7, 10 и 11 се слободни :D

Пред да го земеме овој Андре Силва невозможен беше трансферот на Хамес, ама гледам сериозни се односите со Мендеш, па и не ја исклучувам можноста да го донесe и него и тој да биде 10ка. Му падна цената на 50 мил.
За големо име типувам на Хамес.
Добар тип, ко Стекот што типува тениси.[DOUBLEPOST=1499777221][/DOUBLEPOST]
Ни 10 дена не издржа, јеби га, не секој може да влезе во Magnificient Seven-от на Милан. :D

Последно уредено од модератор:
Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.925
Поени од реакции
41.901
На интерашите им е досадно па си гледаат пријателски на комшиите. :icon_lol:

Abate will wear protective goggles (ala Edgar Davids) due to the eye injury that ended his season in February.

Последно уредено:
Џ

Џонтра Волта

Гостин
На интерашите им е досадно па си гледаат пријателски на комшиите. :icon_lol:
Ми искочи на почетна, викам ај да ѕирнам малце, прво нешто што видов е ова створењево од сликава, принт скрин и икс доби сместа и чао. :D

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.925
Поени од реакции
41.901
Ми искочи на почетна, викам ај да ѕирнам малце, прво нешто што видов е ова створењево од сликава, принт скрин и икс доби сместа и чао. :D
Не е никакво створење и ја мислев во некој филм е влезен. Читај погоре едитирав која е причината.

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.966
Поени од реакции
23.523

Toa stvorenjeto ima pojce asistencije za Inter nego li za Milan, a ti nemozes da go gledas

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom