Џ
Џонтра Волта
Гостин
Што е со нозеве?
Што е со нозеве?
Што е со нозеве?
РИП хумор ако е тоа.И ја не разбрав, ваљда патикене што му са од шутка 3 пара за иљадарче
Milan have asked about James Rodriguez and Andre Silva in today's meeting with Mendes. Fabinho is also a an appreciated profile. [Sky]
Ете ја 10-та![]()
7, 10 и 11 се слободни
Пред да го земеме овој Андре Силва невозможен беше трансферот на Хамес, ама гледам сериозни се односите со Мендеш, па и не ја исклучувам можноста да го донесe и него и тој да биде 10ка. Му падна цената на 50 мил.
Добар тип, ко Стекот што типува тениси.[DOUBLEPOST=1499777221][/DOUBLEPOST]За големо име типувам на Хамес.
Ми искочи на почетна, викам ај да ѕирнам малце, прво нешто што видов е ова створењево од сликава, принт скрин и икс доби сместа и чао.На интерашите им е досадно па си гледаат пријателски на комшиите.![]()
Не е никакво створење и ја мислев во некој филм е влезен. Читај погоре едитирав која е причината.Ми искочи на почетна, викам ај да ѕирнам малце, прво нешто што видов е ова створењево од сликава, принт скрин и икс доби сместа и чао.![]()
Ми искочи на почетна, викам ај да ѕирнам малце, прво нешто што видов е ова створењево од сликава, принт скрин и икс доби сместа и чао.![]()