Serie A 2016/2017

Кој ќе го освои Скудетото?

• Вкупно гласачи
    170
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
P

PewDiePie

Гостин
Навистина е интересно како 18 годишен пубертетлија го трола Милан еве веќе месеципол за продолжување на договорот

Телевиса Пресента стана ситуацијава со Донарума, Раиола и Милан :)
Го испратија и него и свињата,Фасоне и Мирабели во 3 пм. :)

Ако го следат останатите тимови примерот на Милан,може многу лесно да стане непожелен во неговото омилено дувло Италија свињата. Он се обиде со иста финта што им направи на Јуве за Погба да помине и кај Милан ама се заеба.

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.838
Поени од реакции
17.788
Lele kako im go zbiberi, a kolku se silea milanezive tuka kolku on bil veren, prav milanez, cela kariera vo milan ke ostanel... :pos: :pos: :pos:

Sent from my HTC One mini 2 using Tapatalk
Да беше младинеџ на Јуве немаше и ти така да мислиш ? :)

Alen_001

Недозволен тајтл, внимавај.
Член од
25 февруари 2009
Мислења
1.636
Поени од реакции
1.209
Голман ти е менлива категорија бајо мој.
Штета навистина ми е криво. Нека оди во Реал,нека ги освои сите титули во фудбалов никад ама никад нема да напраи кариера како Буфон. Никад нема да стигне да биде почитуван на тоа ниво,пошо Калчото има душа и вакви потези се казнуваат.

C

Castiel

Гостин
Lele kako im go zbiberi, a kolku se silea milanezive tuka kolku on bil veren, prav milanez, cela kariera vo milan ke ostanel... :pos: :pos: :pos:

Sent from my HTC One mini 2 using Tapatalk
Воопшто не им го збиберил. Фасобе и Миралеби покажаа само дека нема никој да си игра курташак со Милан. Му понудија нов договор не го прифати. Ниту они прифатија барањата на свињата. Ништо страшно ќе биде заменет.

Sent from my SM-A510F using Tapatalk

Член од
17 ноември 2012
Мислења
4.548
Поени од реакции
5.305
Воопшто не им го збиберил. Фасобе и Миралеби покажаа само дека нема никој да си игра курташак со Милан. Му понудија нов договор не го прифати. Ниту они прифатија барањата на свињата. Ништо страшно ќе биде заменет.

Sent from my SM-A510F using Tapatalk
Ви го збибери на вас фановите кои што толку надеж полагавте у него.
А иначе се слагам, добар потег на Милан, никој не е поголем од клубот и не е вреден да се моли.[DOUBLEPOST=1497545345][/DOUBLEPOST]
Да беше младинеџ на Јуве немаше и ти така да мислиш ? :)
Па треба да си глуп за да мислиш у денешно време дека некој ќе остане во клубот, само зошто е младинец и фан од мали нозе.
Мене не би ме изненадило и Маркисио утре да си спакува куферите и да каже нов предизвик ми треба, тоа е тоа.
Голем кур што е од 5 години во Јуве.
Сите се живи луѓе, и на секој му здосадува нешто после долго време и му треба нов предизвик.

Мене ми падна ова многу смешно, пошто овие се засилија толку, дури и кога имаше некои неосновани и глупи шпекулации за во Јуве, ќе се појавеа у фан клуб Јувентус со муабет као може вие само да го сањате џиџио, цело живот миланез ау :pos:.

Последно уредено:
Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.966
Поени од реакции
23.531
Ај некој нека ми објасни како ги зезнал Раиола Јуве со 100 милиони за Погба?
On ne gi zaebal Juve, tuku lapna od taa suma nekoi si 25-30% i proba da stavi takva klauzula u dogovorot na Donaruma i toa kategoricno se odbi od strana na Fasone.
I se zaeba sam, sea Donaruma kje bide prodaden za pomalku od negovata vrednost posto nekoj kje saka da go zeme za pomala suma odkolku da ceka dogodina da se naddava. Sto znaci nema komisija za svinjata od transfer, a nema ni da ima do naredno prodavanje na Donaruma za nekoi si 4-5 godine.

On se zaebal, na toa mislese deckoto pogore ako aludirase na toa

Makaron

КЕН ЛИИИИ лиду дибу даут јууууууу !!!!
Член од
16 јули 2014
Мислења
7.612
Поени од реакции
11.740
On ne gi zaebal Juve, tuku lapna od taa suma nekoi si 25-30% i proba da stavi takva klauzula u dogovorot na Donaruma i toa kategoricno se odbi od strana na Fasone.
I se zaeba sam, sea Donaruma kje bide prodaden za pomalku od negovata vrednost posto nekoj kje saka da go zeme za pomala suma odkolku da ceka dogodina da se naddava. Sto znaci nema komisija za svinjata od transfer, a nema ni da ima do naredno prodavanje na Donaruma za nekoi si 4-5 godine.

On se zaebal, na toa mislese deckoto pogore ako aludirase na toa
Да, пошо Раиола чека трансфер на играчот за да заработи од него. ;)

Кајганеро

Немој не ме радуј!
Член од
3 јули 2010
Мислења
2.892
Поени од реакции
2.804
Браво за Милан, ти ебам и Раиола и се, го уништија фудбалов до последно, кај се видело бе да се земаат провизии по 912849218392183921813 милиони пичка му матер, да не се смееме ние навивачиве на Јуве, пошто еве и да прерасне Моисе Кин во страхотен играч, мислите нема да не снајде истово сценарио? Нема денеска лојалност, се е за пари, времето на Дел Пиеро, Буфон, Неста, Малдини, Занети, Тоти , Миколи, Ди Натале не постои веќе, млади куртони ќе се издигнат 2 сезони и хајт одма пари пари пари, не дека не би ги имале во овие тимови. А баш со Реал е интересно што еден Касиљас го шитнаја, копилево и да отиде таму на чичо Перез ако не му прави ќејф има да лета со се клоци. Свиња дебела погана. И уште еднаш, свиња глупа.

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.706
Поени од реакции
88.728
Али не, секоја му чест и на Раиола, како им го зема умот на неговите фудбалери значи немам зборови.Незнам кој играч му се има спротиставено на неговите наредби... Освен Недвед кој двапати одби да замине од Јуве, еднаш во 2006, а вториот пат во 2009 кога се пензионира

Leo Bonnie

Кад се врате скитнице
Член од
20 декември 2008
Мислења
4.495
Поени од реакции
5.601
Ај некој нека ми објасни како ги зезнал Раиола Јуве со 100 милиони за Погба?
Кога го донесе во Јуве потпишаа договор 25% од следен трансфер да одат за Раилоа. Неспоредлива ситуација со Џиџио бидејќе веќе си беше тој во Милан.

Makaron

КЕН ЛИИИИ лиду дибу даут јууууууу !!!!
Член од
16 јули 2014
Мислења
7.612
Поени од реакции
11.740

И сеа шу прајме ? :pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop