Najjako od se zimi sve mi e deka ovie od Inter se filmaat deka stvarno se dobar tim
Ja igrav kurot u subotata i periodov sto ni se pogodi dobra forma, ali svesen sum za silata na mojot tim, ama koj ce pocne deko da mi oprava kolku e Milan poslab od Inter i onoj so shiloto mnogu smeenje mi ide ej
Kok tim be ne si prajte bajram so pametot
U vasata glava se ovie igracista samo
6 godine ne ste mrdnale od mesto be, sami si go barate remetot
Na Banega vrv na kariera mu e sevilla be, sloboden igrac bese aloo mislite u Inter bi dosol da bil nesto kvaliteten.
Nisto ne osvoil u zivotov, Montolivo e 10 puta podobar igracod nego ko ja da kazem sea, isto tolku fakti imam da go pokriem ovoj muabet.
Vie go napraevte Iniesta.
I ovoj kjelaviot sto izleze letovo od pakosh fereira, svite znaemo nekolku sezone za Adrien Silva, za Karvaljo, za Sanchez, i ostali jaki igraci od portugaldlska liga, za ovoj od 50 miliona prv put letovo slusnavnmo deka se povredi Mutinjo.
On mislis bi dosol u Inter nekoj drug da go bara, ti se molim.
Za Kondogbia da ne praem muabet, sve e jasno.
Milan barem znaevmo na sto sme i eve godinava im davaat sansa na mladi i nesto ce bide valjda.
So kinezive neznam do kj e rabotava ali i natamo nemamo ocekuvanja golemi, barem ja ne.
Aj juventasite da zborat, ama vie be.
Nastrana sea zaebancii i trolanje ovde, ej ve trese koj stigne be, i ce dojde deko i onoj retardiraniot ovde da mi opravaat, sila, kvalitet shilo.
Ja razbiram si go sakate timot, i ja si go sakam svojot i dvete ekipi imaat los period od nekolku godine.
Ama barem vie nemate nikakvo pravo da se duvate u grudi ovde be, barem ne sega u momentov
Boze gospode, majko mila, virhensita de gvadalupe