Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Лотито рече дека ништо не е сигурно за Биелса откако официјално објавијаБиелса е добар тренер, очекувам да ги стисне лацијаливе![]()
Колку пати си ги глеал? Еднаш, кога играа со Милан куп?Овај Јуриќ форсира мн добар фудбал, Кротоне беа баш супер да видам сега во Серија А како ќе биди како тренер![]()
2-3 пати кога немаше буквално шо да прам не следам Серија Б ко порано немам време, али вервај вреди кој фудбал го играт упм такозвани - Атомски фудбалКолку пати си ги глеал? Еднаш, кога играа со Милан куп?![]()
OFFICIAL: Marcelo Bielsa has resigned as Lazio manager after just TWO days in the job.Биелса е добар тренер, очекувам да ги стисне лацијаливе![]()
Леле каква смешка од клуб смеOFFICIAL: Marcelo Bielsa has resigned as Lazio manager after just TWO days in the job.
Одличен проект Лотито:Д
OFFICIAL: Marcelo Bielsa has resigned as Lazio manager after just TWO days in the job.
Одличен проект Лотито:Д
Што подетално вчера искачаат со официјална потврда дека договорот е потпишан и спроведен во федерација, за денес да се случи ова. Браво за Биелса човек со карактер виде со кои дебили има работа и си се повлече. Колку што знам во договорот имало клаузула дека треба до почеток на подготовки да се донесат четири нови играчи и Биелса да даде амин за секој нареден трансфер. Ниту еден играч не е донесен и нормално виде колку е саат. До денес имав малку надеж дека свињава полека ќе направи нешто и неможев да ги разберам навивачите зошто не идеа на утакмици, ама луѓето биле во право. Да имавме претседател Романист мислам дека немаше вакви срамови да приредува, не се способни еден играч просечен да донесат а да не искомплицираат
Одма прифатил да биде селектор на Аргентина :Д
Која тужба јас колку што знам имал клаузула во договорот за трансфери која не е исполнета[DOUBLEPOST=1467979125][/DOUBLEPOST]Свињата објавил дека Инзаги ќе биде тренер, а Инзаги вика NO NO NOЖулио Олартикочеа е нов тренер на Аргентина уште од пред два дена !
Овој бил у нон стоп контакт со Таре, и одбил како нови засилувања кои му ги предложил Таре да бидат, Имобиле, Џакерини, и незнам уште еден, овој ги сакал Пато, Таувин и Кандрева да остане.
Најверојатно иминентната продажба на Кандрева ја пресекла работава.
Како и да е, многу педерски потег на чуек кој се смете себе за респектиран тренер и професионалец, нека му бапне сеа тужба Лацио нек му ебе мајката
Овој ќе биде само за Олимписките игри, после најверојатно Биелса ќе го назначат.Жулио Олартикочеа е нов тренер на Аргентина уште од пред два дена !
Овој бил у нон стоп контакт со Таре, и одбил како нови засилувања кои му ги предложил Таре да бидат, Имобиле, Џакерини, и незнам уште еден, овој ги сакал Пато, Таувин и Кандрева да остане.
Најверојатно иминентната продажба на Кандрева ја пресекла работава.
Како и да е, многу педерски потег на чуек кој се смете себе за респектиран тренер и професионалец, нека му бапне сеа тужба Лацио нек му ебе мајката