Serie A 2015/2016

• Креатор на темата Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во новата сезона?

• Вкупно гласачи
    197
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Биелса е добар тренер, очекувам да ги стисне лацијаливе :)

Биелса е добар тренер, очекувам да ги стисне лацијаливе :)
Лотито рече дека ништо не е сигурно за Биелса откако официјално објавија :pos::pos:

Lotito: ‘Bielsa? We’ll see…’
The Marcelo Bielsa saga takes another twist, as Lazio President Claudio Lotito says “we’ll see what happens”.

Овај Јуриќ форсира мн добар фудбал, Кротоне беа баш супер да видам сега во Серија А како ќе биди како тренер :)
Колку пати си ги глеал? Еднаш, кога играа со Милан куп? :icon_lol:

Колку пати си ги глеал? Еднаш, кога играа со Милан куп? :icon_lol:
2-3 пати кога немаше буквално шо да прам не следам Серија Б ко порано немам време, али вервај вреди кој фудбал го играт упм такозвани - Атомски фудбал :icon_lol:

OFFICIAL: Marcelo Bielsa has resigned as Lazio manager after just TWO days in the job.

Одличен проект Лотито:Д
Леле каква смешка од клуб сме :tapp::tapp::tapp:
Тотално ми ја уби страст за фудбал копилево:facepalm:

Одма прифатил да биде селектор на Аргентина :Д

@Padroni di Roma @Smert Ај нешто подетално кажете за ова... Зампарини од Палермо би ви подзавидел :LOL:
Што подетално вчера искачаат со официјална потврда дека договорот е потпишан и спроведен во федерација, за денес да се случи ова. Браво за Биелса човек со карактер виде со кои дебили има работа и си се повлече. Колку што знам во договорот имало клаузула дека треба до почеток на подготовки да се донесат четири нови играчи и Биелса да даде амин за секој нареден трансфер. Ниту еден играч не е донесен и нормално виде колку е саат. До денес имав малку надеж дека свињава полека ќе направи нешто и неможев да ги разберам навивачите зошто не идеа на утакмици, ама луѓето биле во право. Да имавме претседател Романист мислам дека немаше вакви срамови да приредува, не се способни еден играч просечен да донесат а да не искомплицираат

Одма прифатил да биде селектор на Аргентина :Д

Жулио Олартикочеа е нов тренер на Аргентина уште од пред два дена !

Овој бил у нон стоп контакт со Таре, и одбил како нови засилувања кои му ги предложил Таре да бидат, Имобиле, Џакерини, и незнам уште еден, овој ги сакал Пато, Таувин и Кандрева да остане.
Најверојатно иминентната продажба на Кандрева ја пресекла работава.

Како и да е, многу педерски потег на чуек кој се смете себе за респектиран тренер и професионалец, нека му бапне сеа тужба Лацио нек му ебе мајката

Овој бил у нон стоп контакт со Таре, и одбил како нови засилувања кои му ги предложил Таре да бидат, Имобиле, Џакерини, и незнам уште еден, овој ги сакал Пато, Таувин и Кандрева да остане.

Како и да е, многу педерски потег на чуек кој се смете себе за респектиран тренер и професионалец, нека му бапне сеа тужба Лацио нек му ебе мајката
Која тужба јас колку што знам имал клаузула во договорот за трансфери која не е исполнета[DOUBLEPOST=1467979125][/DOUBLEPOST]Свињата објавил дека Инзаги ќе биде тренер, а Инзаги вика NO NO NO :zver:[DOUBLEPOST=1467979289][/DOUBLEPOST]сега може да го побара Стратев

Новиот тренер на Лацио
dzidzi-nikola-ilievski.jpg

Овој ќе биде само за Олимписките игри, после најверојатно Биелса ќе го назначат.

Од друга страна Симоне Инзаги нели е нов тренер на Салернитана или некоја од тие местачките екипи на Лотито мислам.

Пародија од екипа станал Лацио, ќе станат Палермо број 2, само им фали да испаднат, одма би го убил тој Лотито.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom