Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не, али со тие пари одложивте Пјанич да биде продаден уште лани, а да биде купен Салах и откупен ПеротиSto si kupi ti so parete?
Kola?
Ili bese na Karibite mesec dena![]()
Билансите на состојба и на успех се водат по пресметковна основа, а не готовинска.Јас пак мислам колкава рата ти е уплатена, толку пари ти се профит, како може да си рачунаш 60мил заработка кога само 20мил во годината влегле на твое конто??
Според мене, како важи за клубот кој купува и неговиот минус, така важи и за клубот кој продава и неговиот профит
Сега во Интер новите сопственици можеби преку некоја нивна фирма која би била спонзор ќе внесат многу пари, па така би го покриле и минусот за оваа година и би покажале доволен плрофит за трошење на играчи, а притоа наредниот Јуни да не влезат во минус и да не мора да продаваат
Откако предходно плати 11 милиони на Џенова за истиот играч.^sold Bertolaci to Milan for 20mil![]()
Милан потроши највеќе на истиот играчОткако предходно плати 11 милиони на Џенова за истиот играч.![]()
Откако предходно плати 11 милиони на Џенова за истиот играч.![]()
Има се може се.Милан потроши највеќе на истиот играч![]()
Не, али со тие пари одложивте Пјанич да биде продаден уште лани, а да биде купен Салах и откупен Пероти![]()
Што би било полошо за тебе, екипата за која навиваш да си го продаде најдобриот играч за цена со која на денешниов пазар неможеш да купиш ни пола од тој играч, или екипата да ти купува млади и надежни играчи ?
Ја би сакал Милан да купува 10 Бертолачевци секоја година, ако играат ко он у Џенова лани.
Па нека се посерат свите, ме заболе кур. Е кој екипата за која навивам ќе ги продаде Ибра и Силва за 50 милиони, а Реал бара 45 милиони за еден Иско кој ступнал 3 пута на терен у 3 сезоне, тогаш душава ме боли.
Ваљда ме разбираш !!
Се изјаснив јас во врска со тоа, можеби 'извадивме' 10мил помалку, но не сме во губиток бидејќи е купен за 10мил, проблемот е што немаше други понуди(вајда) и заврши кај јуве