Serie A 2015/2016

• Креатор на темата Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во новата сезона?

• Вкупно гласачи
    197
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Колку глуп потег на Ковачиќ беше да си отиде од Интер во тим како што е Реал Мадрид, каде што знаеше дека ќе грее клупа.

Kovacic: “The first team I knew about as a boy was Real Madrid”.

Иначе, од Интер до Милан во една сезона е како она на Шаќири, од Баерн до Стоук за една година. :icon_lol:

Oк е Ме2 Серсе Козми. У Интер требаше да седи и да грее клупа на сметка на Мело, Гуарин и класата Адем кур ме боли за се и не тренирам Љаич.

Pavel Nedvěd:

"Cuo samo da je Higuain kao odbranu iznio to da je Bonucci za "istu" stvar dobio samo zuti karton.Drago mi je da igraci Napolia stalno misle o nama.Koliko to rade uskoro ce poceti navijati za Juventus.Nadam se da ce Gonzalo ovaj mjesec odmora iskoristiti za neko ljetovanje.Steta za 20 hiljada kazne mogao je jos nekog povesti"

Burn!!! :icon_mrgr:

Pavel Nedvěd:

"Cuo samo da je Higuain kao odbranu iznio to da je Bonucci za "istu" stvar dobio samo zuti karton.Drago mi je da igraci Napolia stalno misle o nama.Koliko to rade uskoro ce poceti navijati za Juventus.Nadam se da ce Gonzalo ovaj mjesec odmora iskoristiti za neko ljetovanje.Steta za 20 hiljada kazne mogao je jos nekog povesti"

wow ... ама го заеба, уште qub0m0rn3 du6e mogu d@ mi 5u63 требаше да напише за да биде поефективно.

Оваа сезона е жив доказ за тоа како кога Јуве е прв се бара дури и игла во сено за да се најде некоја забелешка, некоја дамка и да се оспори евентуалниот успех. Во сезона во која судиските грешки на мечевите на Јуве се апсолутно минимални, без разлика дали се одлуки за или против.

Ама добро кога стигнаа на Лестер во Англија да му се наоѓаат забелешки демек судиите им помагале и тимовите не се труделе против нив (истото пред две сезони и виолинистот ги обвини Удинезе дека не се труделе доволно против Јуве :pos:) сфатив дека секогаш оној кој не може да биде прв ќе треска глупости до бескрај само за да се оправда и да го дискредитира оној кој успеал, наместо спортски да подаде рака и да се повлече :)

Oк е Ме2 Серсе Козми. У Интер требаше да седи и да грее клупа на сметка на Мело, Гуарин и класата Адем кур ме боли за се и не тренирам Љаич.
Па не реков да останеше, туку можеше да отиде во клуб каде што ќе игра, а не да грее клупа во Реал Мадрид на 20 години, му ебам тоа.

Golot na Florenzi izbran za gol na koloto:pos:

Vo poslednive 10 utakmici na 7 mislam gol na koloto bese od roma, ne sum gi videl ama ovaj vikend nivniot nebese najdobar.
Pinila nozicki Dade a na vtoro mesto.

Sent from my D2403 using Tapatalk

Vo poslednive 10 utakmici na 7 mislam gol na koloto bese od roma, ne sum gi videl ama ovaj vikend nivniot nebese najdobar.

па без голман , т.е. празен беше голот кога мавна ножички.....

Па и не е баш глуп потег што Ковачиќ отиде во Реал. Кај комшиките дремеше на клупа, а некои толку сигурни, дека ќе има голема слобода во Ливерпул.

Ретко на кој фудбалер на 20 години му се исполнил сонот да игра за омилениот тим и има шанса да си ја проба среќата. А и реално секој би го избрал Реал пред Ливерпул. :toe:
Во такви екипи каде ќе има голема минутажа може да оди кога сака. Еве го бараат и кокошките. :D

Навијачите гласаат... Рома има повеќе :P

Навијачите гласаат... Рома има повеќе :P
Барем тука да победите.

На десет гола на колото шо добивате ?

Тетратка и пенкало ? :D

@Џонтра Волта што тропа овој за најјакиот офанзивец во ростерот Рома после Тоти?? :D

Pavel Nedvěd:

:facepalm::facepalm:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom