Serie A 2015/2016

• Креатор на темата Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во новата сезона?

• Вкупно гласачи
    197
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Пред точно 2 минути судијата не свирна чист пенал за Сампдорија, зборувај ми за судии...
Неможам да најдам асален линк за натпреварот така да неможам ништо да коментирам пошто не сум видел ништо :)

Памтете ми го ова! Овој Кореа од Самп ќе биде топ играч за некоја сезона. Ќе се тепаат клубовите за него...
Имаше шпекулации или интерес од Интер летоска за него ама го земавме Мело. >.<

Решен е да ги носи во сериа Б. [emoji1] Подобро Верона да се спасат отколку Сампдорија.

Пред точно 2 минути судијата не свирна чист пенал за Сампдорија, зборувај ми за судии...
А тоа што свирна офсајд во две прилики, Перишиќ и Брозовиќ каде што излегоа 1 на 1 со голманот, а беа еден метар позади последниот играч на Сампдорија?

Последно уредено:
Неможам да најдам асален линк за натпреварот така да неможам ништо да коментирам пошто не сум видел ништо :)

А тоа што свирна офсајд во две прилики, Перишиќ и Брозовиќ каде што излегоа 1 на 1 со голманот, а беа еден метар позади последниот играч на Сампдорија?
12715500_901526619960068_3756726955272380346_n.jpg

Ова беше на почетокот од натпреварот, чист како солза, понатаму се менува целата игра.

На 1-0 за Интер беше ова, чист пенал нема што. Судииве се некако пореметени последниве 2-3 кола, многу грешки, офсајди, фаули, картони, пенали.
Се багнаа нешто.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom