Неможам да најдам асален линк за натпреварот така да неможам ништо да коментирам пошто не сум видел ништоПред точно 2 минути судијата не свирна чист пенал за Сампдорија, зборувај ми за судии...

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Неможам да најдам асален линк за натпреварот така да неможам ништо да коментирам пошто не сум видел ништоПред точно 2 минути судијата не свирна чист пенал за Сампдорија, зборувај ми за судии...
Вчера на Џакерини не му свирнаа пеналПред точно 2 минути судијата не свирна чист пенал за Сампдорија, зборувај ми за судии...
Имаше шпекулации или интерес од Интер летоска за него ама го земавме Мело. >.<Памтете ми го ова! Овој Кореа од Самп ќе биде топ играч за некоја сезона. Ќе се тепаат клубовите за него...
Бонера гомна да јаде за овој... добро после толку шпекулацие не заврши кј нас!Каков Ранокија....
А тоа што свирна офсајд во две прилики, Перишиќ и Брозовиќ каде што излегоа 1 на 1 со голманот, а беа еден метар позади последниот играч на Сампдорија?Пред точно 2 минути судијата не свирна чист пенал за Сампдорија, зборувај ми за судии...
Неможам да најдам асален линк за натпреварот така да неможам ништо да коментирам пошто не сум видел ништо![]()
А тоа што свирна офсајд во две прилики, Перишиќ и Брозовиќ каде што излегоа 1 на 1 со голманот, а беа еден метар позади последниот играч на Сампдорија?