R
red.devil
Гостин
И сега треба да паднам на твое ниско ниво заради ебан спорт да се карам?Црвен Ѓавол у темата серија А, за кого навијаш бе ти за Карпи или за Торино, играат курот со вас тамо у премиер лига темата и овде најде да се праеш паметен ?
Aj јебиси мајката тамо скри се ебате ботот 500 мил сваки трансфер период трошите па пак бурнмаутовци и стоковци ви го праат шупекот јапонско знаме, он ќе ми кажуел овде Емполи мемполи, ќелепур еден !!
Дајте бе мислите малце со тоа црпкете, и спреми се догодина да навијаш Лестер да има подобар настап у европа пошто со 4-то ништо не праете наредна сезона
И овој па џонтрава сељаков од белимбегово кажуе гачке, ај тамо крсти се у хандановиќ не паламуди многу, он ќе кажуел Виола дали била институција за некого
Урлам хехехехех

Ај стај ја сликичката од спанџ боб и ќе ни раскажиш се.
И ќе ти кажам едно, Сериа А не виде четири места минимум до 2019-та ама да, како што рече треба да ја вклучиш црпката и да размислиш. Или барај Клипче да ти го позајми дигитрончето.[DOUBLEPOST=1453148383][/DOUBLEPOST]
Нека, не ми смета. Сум се расправал со тролови и порано. Само да не се надминат некои граници.Најтрагично е што Ред девил е во право и не зборува на памет, ама пошо на Ди Мастер трол и компанија им смета тоа што пишал фан на тим што не е од Серија А одма тоа се смета за нерелевантно и го рачунаат за деген и слично.
Искрено Милан е тотална мизерија сезонава, од играчи преку игра па се до тренер и управа. Фрлија пари на глупости и се освен Бака и Ромањоли им се фрлени пари во ветер. Знам дека сите сме барем по малце пристрасни према клубовите за кои навиваме ама реалноста околу Милан е таа.