Serie A 2015/2016

• Креатор на темата Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во новата сезона?

• Вкупно гласачи
    197
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
kaj e milan tvoj 2-3 god nanazad a kaj e Viola?
btw debilno e vaseto ponasanje i na poedini juventasi koga stanue zbor za Viola a ne komparacijata na Vuki
Ако збораш за мене гледаш дека се дупев со сликата :D[DOUBLEPOST=1453127935][/DOUBLEPOST]
CZAdBqCWUAA0O3V.png:large

Последно уредено:
Не знам што се замарате. Ставајте си цитати во букмаркс - има квалитет рака на срце, ќе се најди. Еве кај е следниот викенд, па ќе ги тресне Емполи и ќе се освестат да видат колку се достижни тие шест бода и колку "се е можно, само пола сезона има поминато". :icon_mrgr:
Фан на Јунајтед кој испадна од групна фаза ЛШ и секое лето троши преку 100 милиони и ПАК не е у топ4 у Англија најде да збори за Милан.

Вие сте посебно дно на форумов.

Фиорентина едни успеси шо ги има, сфака част.

Ranocchia is pushing towards a move to Milan. Milan by their turn are not convinced of the deal formula required by Inter [@AntoVitiello].

Капитенот си форсира да иде у Милан :Д

Фан на Јунајтед кој испадна од групна фаза ЛШ и секое лето троши преку 100 милиони и ПАК не е у топ4 у Англија најде да збори за Милан.

Ranocchia is pushing towards a move to Milan. Milan by their turn are not convinced of the deal formula required by Inter [@AntoVitiello].

Имаше еден коментар го прочитав на Juventuz кога се споменуваше таја замена со Касерес, имаше еден напишано - Ранокија е новиот Барзаљи :pos::pos:

Имаше еден коментар го прочитав на Juventuz кога се споменуваше таја замена со Касерес, имаше еден напишано - Ранокија е новиот Барзаљи :pos::pos:
Чисто би го земал ради ротација и ради тоа што покажуваше добри игри па може ќе пркне малце покасно како што е тоа случај кај многу штопери.

Чисто би го земал ради ротација и ради тоа што покажуваше добри игри па може ќе пркне малце покасно како што е тоа случај кај многу штопери.
Можда промена ќе му годи, не е лош играч да го имаш за ротација тоа и беше дебата која ја читав. Дека можеби промената на средина ќе го извади она најдоброто од Ранокија.

Можда промена ќе му годи, не е лош играч да го имаш за ротација тоа и беше дебата која ја читав. Дека можеби промената на средина ќе го извади она најдоброто од Ранокија.
Па не е лошо да се собере пошо од Јуни остануваме со Ромањоли и Ели.
На Мексес,Запата и Алекс им завршуваат договорите и ниеден нема да е продолжен според најавите.

Па не е лошо да се собере пошо од Јуни остануваме со Ромањоли и Ели.
На Мексес,Запата и Алекс им завршуваат договорите и ниеден нема да е продолжен според најавите.
Тој Мексес ментешот можеше играчиште да биди.... Иначе и по Касерес сте трчале кој е далеку од лоша опција ма да поќе од 2 утакмици неможи да врзи O.o

Вау клипче, вау, u hurt me... Ама знаеш што, барем испадна. :kuracc:

Но, в година ќе играат пак и ако, пак нека испаднат, не е проблем. :)
а ти пак ќе користиш калкулатор да пресметуваш коефициенти на УЕФА ренкинг и ќе навиваш Фиорентина да стигне подалеку во ЕЛ. Тоа е животот. :ајнапиво:

Тој Мексес ментешот можеше играчиште да биди.... Иначе и по Касерес сте трчале кој е далеку од лоша опција ма да поќе од 2 утакмици неможи да врзи o_O
Знам дека и него го бараа али могуче е ништо да не биде.

Има проблеми со повреди или не го играат?

Знам дека суспендиран беше едно време ради пиздарии шо имаше напраено и ретко го глеам у состав.

Фиорентина еден шут кон голот на Милан, ако тоа се смета за шут де. И да ги поздравам виолетовите.

WearyPepperyArmedcrab.gif

Вау клипче, вау, u hurt me... Ама знаеш што, барем испадна. :kuracc:

Но, в година ќе играат пак и ако, пак нека испаднат, не е проблем. :)
а ти пак ќе користиш калкулатор да пресметуваш коефициенти на УЕФА ренкинг и ќе навиваш Фиорентина да стигне подалеку во ЕЛ. Тоа е животот. :ајнапиво:
Ако ти е утеха тимот да ти настапуе само у групна фаза иди навиај за Динамо Загреб.

п.с Убао рече букмарк, може ќе бидете надвор од топ4 сезонава(дај боже) па може ќе ти треба и тебе калкулатор.

Знам дека и него го бараа али могуче е ништо да не биде.

Има проблеми со повреди или не го играат?

Знам дека суспендиран беше едно време ради пиздарии шо имаше напраено и ретко го глеам у состав.
Повреди влечи ненормално многу константно се повредва, а беше суспендиран поради возење пијан веќе незнам по кој пат еднаш одвај преживеа собраќајка т.е. немаше ништо али колата беше тоталка, сега пак и најакото и дури беше суспендиран се повреди господ знај како изгледа на тренинг.

Повреди влечи ненормално многу константно се повредва, а беше суспендиран поради возење пијан веќе незнам по кој пат еднаш одвај преживеа собраќајка т.е. немаше ништо али колата беше тоталка, сега пак и најакото и дури беше суспендиран се повреди господ знај како изгледа на тренинг.
Тури му кур тогаш нека си седи кај вас да биде замена у куп и нека лапа плата.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom