Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ако збораш за мене гледаш дека се дупев со сликатаkaj e milan tvoj 2-3 god nanazad a kaj e Viola?
btw debilno e vaseto ponasanje i na poedini juventasi koga stanue zbor za Viola a ne komparacijata na Vuki
Фан на Јунајтед кој испадна од групна фаза ЛШ и секое лето троши преку 100 милиони и ПАК не е у топ4 у Англија најде да збори за Милан.Не знам што се замарате. Ставајте си цитати во букмаркс - има квалитет рака на срце, ќе се најди. Еве кај е следниот викенд, па ќе ги тресне Емполи и ќе се освестат да видат колку се достижни тие шест бода и колку "се е можно, само пола сезона има поминато".![]()
Имаше еден коментар го прочитав на Juventuz кога се споменуваше таја замена со Касерес, имаше еден напишано - Ранокија е новиот БарзаљиФан на Јунајтед кој испадна од групна фаза ЛШ и секое лето троши преку 100 милиони и ПАК не е у топ4 у Англија најде да збори за Милан.
Вие сте посебно дно на форумов.
Фиорентина едни успеси шо ги има, сфака част.
Ranocchia is pushing towards a move to Milan. Milan by their turn are not convinced of the deal formula required by Inter [@AntoVitiello].
Капитенот си форсира да иде у Милан :Д
Чисто би го земал ради ротација и ради тоа што покажуваше добри игри па може ќе пркне малце покасно како што е тоа случај кај многу штопери.Имаше еден коментар го прочитав на Juventuz кога се споменуваше таја замена со Касерес, имаше еден напишано - Ранокија е новиот Барзаљи![]()
Можда промена ќе му годи, не е лош играч да го имаш за ротација тоа и беше дебата која ја читав. Дека можеби промената на средина ќе го извади она најдоброто од Ранокија.Чисто би го земал ради ротација и ради тоа што покажуваше добри игри па може ќе пркне малце покасно како што е тоа случај кај многу штопери.
Па не е лошо да се собере пошо од Јуни остануваме со Ромањоли и Ели.Можда промена ќе му годи, не е лош играч да го имаш за ротација тоа и беше дебата која ја читав. Дека можеби промената на средина ќе го извади она најдоброто од Ранокија.
Тој Мексес ментешот можеше играчиште да биди.... Иначе и по Касерес сте трчале кој е далеку од лоша опција ма да поќе од 2 утакмици неможи да врзиПа не е лошо да се собере пошо од Јуни остануваме со Ромањоли и Ели.
На Мексес,Запата и Алекс им завршуваат договорите и ниеден нема да е продолжен според најавите.
Вау клипче, вау, u hurt me... Ама знаеш што, барем испадна.Фан на Јунајтед кој испадна од групна фаза ЛШ и секое лето троши преку 100 милиони и ПАК не е у топ4 у Англија најде да збори за Милан.
Вие сте посебно дно на форумов.
Фиорентина едни успеси шо ги има, сфака част.
Ranocchia is pushing towards a move to Milan. Milan by their turn are not convinced of the deal formula required by Inter [@AntoVitiello].
Капитенот си форсира да иде у Милан :Д
Знам дека и него го бараа али могуче е ништо да не биде.Тој Мексес ментешот можеше играчиште да биди.... Иначе и по Касерес сте трчале кој е далеку од лоша опција ма да поќе од 2 утакмици неможи да врзи![]()
Ако ти е утеха тимот да ти настапуе само у групна фаза иди навиај за Динамо Загреб.Вау клипче, вау, u hurt me... Ама знаеш што, барем испадна.
Но, в година ќе играат пак и ако, пак нека испаднат, не е проблем.
а ти пак ќе користиш калкулатор да пресметуваш коефициенти на УЕФА ренкинг и ќе навиваш Фиорентина да стигне подалеку во ЕЛ. Тоа е животот.![]()
Повреди влечи ненормално многу константно се повредва, а беше суспендиран поради возење пијан веќе незнам по кој пат еднаш одвај преживеа собраќајка т.е. немаше ништо али колата беше тоталка, сега пак и најакото и дури беше суспендиран се повреди господ знај како изгледа на тренинг.Знам дека и него го бараа али могуче е ништо да не биде.
Има проблеми со повреди или не го играат?
Знам дека суспендиран беше едно време ради пиздарии шо имаше напраено и ретко го глеам у состав.
Тури му кур тогаш нека си седи кај вас да биде замена у куп и нека лапа плата.Повреди влечи ненормално многу константно се повредва, а беше суспендиран поради возење пијан веќе незнам по кој пат еднаш одвај преживеа собраќајка т.е. немаше ништо али колата беше тоталка, сега пак и најакото и дури беше суспендиран се повреди господ знај како изгледа на тренинг.