Serie A 2015/2016

• Креатор на темата Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во новата сезона?

• Вкупно гласачи
    197
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Сеа ќе земе да прочита една книга и после 2 години ќе се врати начитан, навежбан и мајче ќе ти ебе, разбра Стелт? И ти Кимо, што му глумиш другар на фб а тука го подјебаваш.

Само да не ја чита 50 нијанси, ќе се врати со латекс камшици. Кимо ќе го јаде

Хахахаха првпат сезонава тепаа појак тим од нив и се дигнаа у облаци :pos:Демек ЛШ освоивте се радувате :tapp:. После милион утакмици успеавте да ја победите Фиорентина, браво јаки сте, ама моментално Фиорентина за Милан е институција, не само оваа година, туки и наназад. ;) Ако сте толку сигурни дека сте јаки кој сака кладба за на крај на сезона дека Фиоре ќе биде пред Милан бујрум!?

Хахахаха првпат сезонава тепаа појак тим од нив и се дигнаа у облаци [emoji14]os:Демек ЛШ освоивте се радувате :tapp:. После милион утакмици успеавте да ја победите Фиорентина, браво јаки сте, ама моментално Фиорентина за Милан е институција, не само оваа година, туки и наназад. ;) Ако сте толку сигурни дека сте јаки кој сака кладба за на крај на сезона дека Фиоре ќе биде пред Милан бујрум!?
Pojak tim ?vcera ne izgledase taka,uopste,ista utakmica ko protiv Carpi ili na vremeto protiv Reggina .
Nemoj da se kladis,na kraj na sezonata ke bidi placka,ke pocnete vie napatenite dusi deka i federacijata e protiv vas .
A koj ke se plasira na podobra pozicija,da te potsetam na posledno kolo Sasuolo-Milan ..
A demek ste institucija,toa stoi,za ekipi na rang na Palermo i Udinese,brojte gi titulite so niv,i na kogo crevata im se podolgi ...

Зборете што сакате, но Фиорентина оваа сезона повторно ќе заврши над Милан... не е тоа дека имаат појака екипа (подобри играчи), туку подобро е организирана за разлика од Милан. Милан игра добро само кога му се заканува отказ на Михајловиќ :icon_mrgr:, а потоа ќе губи бодови од Болоња, Верона и Карпи.

Единственото прашање е дали виолетовиве на крај ќе обезбедат ЛШ или ЛЕ... Милан мислам дека единствена опција му е преку купот да излезе во Европа. Сасуоло и Емполи не се за потценување годинава, гризат како ненормални.

Хахахаха првпат сезонава тепаа појак тим од нив и се дигнаа у облаци :pos:Демек ЛШ освоивте се радувате :tapp:. После милион утакмици успеавте да ја победите Фиорентина, браво јаки сте, ама моментално Фиорентина за Милан е институција, не само оваа година, туки и наназад. ;) Ако сте толку сигурни дека сте јаки кој сака кладба за на крај на сезона дека Фиоре ќе биде пред Милан бујрум!?
И вака мртви ве пегламе. Институција биле... Што све не ќе прочиташ. Ебате таквата институција. Човек ќе помисли се утепавте од освојување нешто па институција сте биле. Продолжете ваква институција да бидете.

Зборете што сакате, но Фиорентина оваа сезона повторно ќе заврши над Милан... не е тоа дека имаат појака екипа (подобри играчи), туку подобро е организирана за разлика од Милан. Милан игра добро само кога му се заканува отказ на Михајловиќ :icon_mrgr:, а потоа ќе губи бодови од Болоња, Верона и Карпи.

Единственото прашање е дали виолетовиве на крај ќе обезбедат ЛШ или ЛЕ... Милан мислам дека единствена опција му е преку купот да излезе во Европа. Сасуоло и Емполи не се за потценување годинава, гризат како ненормални.
Разликата помеѓу Милан и Фиорентина која е четврта е 6 бода а помеѓу Милан и Интер кој е трет е 8 бода а само што почна вториот дел од сезоната.

Не велам дека Милан е нешто посебно сезонава но доколу ги средат тие испади против помалите екипи многу е можно да бидеме 4/5.

Ете и ти сам треба да знаеш шо значи серија од 7-8 победени и каде беше Јуве тогаш а каде е сега.

И не може фан на Фиорентина да го нарекува тој тим институција и да ја спори победата на Милан и да ја нарекува "единствено дерби победено сезонава" коа неговиот тим у истава има порази од Лацио,Наполи,Јуве,Рома,Милан и една победа против Интер на почеток на сезона.

Свесен сум за недостатоците на Милан, не се надевам на ништо посериозно пошо тимот е доста неконстантен али фан на Фиорентина да ми збори за институции у најмала рака е дебилно.

Вуки не тропај глупости бе, ќе ги попалиш навијачите на Милан, нека са свесни дека уште сезонава немаат тепано некој појак
:pos:

Фиорентина институција била :vozbud::icon_lol:

Дај слика од собата со трофеи ооо
институцијо хуманитарна

Милан мртов, фиорентина институција, и 2 0 без посериозен удар кон Донарума, а замисли да не бевте институција голема и моќна што ќе се десеше :icon_lol:

Хахахаха првпат сезонава тепаа појак тим од нив и се дигнаа у облаци :pos:Демек ЛШ освоивте се радувате :tapp:.
giphy.gif

Разликата помеѓу Милан и Фиорентина која е четврта е 6 бода а помеѓу Милан и Интер кој е трет е 8 бода а само што почна вториот дел од сезоната.

Не велам дека Милан е нешто посебно сезонава но доколу ги средат тие испади против помалите екипи многу е можно да бидеме 4/5.

Ете и ти сам треба да знаеш шо значи серија од 7-8 победени и каде беше Јуве тогаш а каде е сега.

И не може фан на Фиорентина да го нарекува тој тим институција и да ја спори победата на Милан и да ја нарекува "единствено дерби победено сезонава" коа неговиот тим у истава има порази од Лацио,Наполи,Јуве,Рома,Милан и една победа против Интер на почеток на сезона.

Свесен сум за недостатоците на Милан, не се надевам на ништо посериозно пошо тимот е доста неконстантен али фан на Фиорентина да ми збори за институции у најмала рака е дебилно.
kaj e milan tvoj 2-3 god nanazad a kaj e Viola?
btw debilno e vaseto ponasanje i na poedini juventasi koga stanue zbor za Viola a ne komparacijata na Vuki

Не знам што се замарате. Ставајте си цитати во букмаркс - има квалитет рака на срце, ќе се најди. Еве кај е следниот викенд, па ќе ги тресне Емполи и ќе се освестат да видат колку се достижни тие шест бода и колку "се е можно, само пола сезона има поминато". :icon_mrgr:

Абе остај ги :pos:Буфнаа грдни милиони за да Емполи и Сасуоло бидат пред нив и ќе ми кажуваат бајки за мали деца. Голем кур ако сте победиле...втора победа во послените 10 меѓусебни, кога веќе ме влечете за јазик. Ајде бе ако сте толку убедени дека сте појаки да се кладиме. Поштено ајде. Може??? Вие што сте 5-6 куропишачи тука да носите сите по 3 месеци слика од Фиорентина, а јас ако изгубам цела година од Милан!!???

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom