- Член од
- 23 август 2010
- Мислења
- 40.504
- Поени од реакции
- 119.398
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Стана тренд неговата "поза" за сликање, сите почнаа да ставаат зошто и он самиот си го користеше епил брозо хаш тагот, и кога Манчинк беше прашан дали ќе си оди Беозовиќ, он одговори во стил па со кого ќе се фотографираме после.А што е финтава уствари цело време со епик брозо ?![]()
Какво ГГ3+ лежи вечер за Рома... ко во златните денови под палката на Земан
![]()
Па првиот гол Икарди пресече додавање, вториот гол беше апла кикс на Домици, мислеше дека е сам на игралиште, третиот исто лошо додавање и ја начека Икарди мрежата му ја разнесе на гркот и четвртиот мајсторија на Ајс Ејџахахаххаха баш сега ја гледам реприза удине интер сеа го даде голот брозо и токму така славешеа и добар гол, нешто у стилот на александар трајковски
третиот гол го фатив и коментаторот кажа дека сите три до тогаш биле у тој стил грешка подавање на играч на удине шут гол на интер![]()
Добро бе, му ебем копиле гадно полуретардирано хрватско, не знаеше дека ја чекав 2 & 0-3 за паре...
Мајмун !!![]()
Смирено, имаш тема за поплаки.Мрш бе да ви ебам тоа скапаната екипа најумрена екипа ејјјјјјјјјјјјјјјјјјјјјјјјјјјјјјјјјјјјјјјјјјјјјјјјјјјјјјјјјјјјјјјјјјјјјјјјјјјјјјјјјјјјјјјјјјјјјјјјјјјјјјјјјјјјјјјјјјјјјјјјјјјјјјјјјјјјјјјјјјјјј ангели тетово да се соберат боље ќе изиграат,може да бидете у врв али само на куров ако се качите